Ce problemă de sănătate are Gina Matache, mama Deliei: „Nu mai am cum să lupt. Nu există tratament”

Publicat pe

Mama Deliei trece printr-o perioadă mai dificilă. Gina Matache se confruntă cu o problemă de sănătate pentru care nu există leac. Aceasta a vorbit despre suferința ei și a mărturisit că nu mai vrea să ia niciun tratament, dorindu-și să uite cu totul de boală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mama Deliei se confruntă cu o problemă de sănătate la mână. Din nefericire, afecțiunea de care suferă Gina Matache nu are leac. Chiar dacă mâna o doare în continuare și nu o poate folosi ca pe cealaltă, mama Deliei a spus că a întrerupt tratamentul. Aceasta a mărturisit că nu mai poate să lupte, că s-a săturat să meargă prin spitale.

De asemenea, Gina Matache a mai spus că lasă totul în seama lui Dumnezeu pentru că oricum pentru afecțiunea ei nu există un leac. „Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face', a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Citește și: Cum se înțelegea Delia cu mama ei, în adolescență:„La 18 ani am plecat de acasă'

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu:„A venit în viața mea fix când…'

Citește și: Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții:„Toată casa a fost…'

Citește și: Prinţesa Diana ar fi împlinit astăzi 60 de ani!Cum a fost omagiată „Prinţesa inimilor' de fiii ei, William și Harry

Gina Matache a încercat să caute un leac

Mama Deliei a spus că a încercat să se intereseze în mai multe locuri dacă există vreun tratament pentru afecțiunea ei de la mână. Gina Matache a mărturisit că un astfel de leac nu există în România, dar nici în străinătate. O singură variantă ar putea să fie în Franța, însă interpreta de muzică populară nu ar fi nici acolo asigurată că problema de sănătate pe care o are ar putea să fie tratată.

Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament', a mai spus Gina Matache, potrivit spynews.ro.

Mama Deliei nu poate să mai gătească din cauza afecțiunii

Mama Deliei a mai povestit că, din cauza problemei de sănătate pe care o are la mână, se descurcă destul de greu și nu prea reușește nici să-și țină nepoții în brațe. În plus, aceasta a mai spus că nici de gătiti nu mai poate din cauza afecțiunii, așa că a început să nu prea mai facă mâncare în casă, ci mai degrabă să cumpere.

Nu mult a trecut de când Gina Matache s-a bucurat de o vacanță minunată alături de fiicele sale, Delia și Oana. În plus, cântăreața de muzică populară a mai adăugat că fiicele ei o răsfăță cât de bine pot și mereu îi propun să meargă cu ele să se relaxeze.

Sursa Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter