Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian: „Îmi era ca un frate”

Publicat pe

Constantin Enceanu a plâns și a vărsat lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian. L-a iubit și l-a respectat până în ultima clipă, considerându-l ca pe un membru al familiei. Artistul nu-și poate reveni nici acum din șoc, după ce a aflat că regretatul cântăreț s-a stins din viață. Simte că ceva s-a frânt în inima lui și nu poate concepe că nu mai poate vorbi cu dragul lui amic, așa cum obișnuia să o facă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu a vărsat lacrimi de durere la priveghiul bunului său amic, Petrică Mîțu Stoian. Vestea că regretatul interpret de muzică populară nu se mai află printre noi continuă să-i cutremure sufletul, pentru că nu-i vine să creadă. Au foarte multe amintiri împreună, fiind atât colegi de breaslă, cât și foarte buni prieteni.

Astăzi, încă de la primele ore, zeci de oameni au venit să-și ia „rămas-bun' de la Petrică Mîțu Stoian. Trupul lui neînsuflețit a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova. Printre oamenii care au venit să-i aducă un ultim omagiu se numără și Constantin Enceanu. Este profund îndurerat și abia și-a găsit cuvintele pentru a oferi câteva declarații.

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican:„S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea' Cum se apăra artista

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian.Trupul său a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase'

Citește și: Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu, în direct:„Vreau să zic că te iubesc…'

Citește și: Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat:„Am îmbrățișat-o…'

Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a plâns la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Aflat la priveghi, el a declarat că până mâine, la ora prânzului, cei care vor să-și ia „rămas-bun' de la artist sunt așteptați la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

Odată cu moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu a spus că simte cum o aripă i s-a frânt. S-au înțeles foarte bine, fiind atât colegi de breaslă, cât și buni prieteni. L-a considerat ca un frate, astfel că moartea lui l-a afectat vizibil.

„O aripă mi s-a frânt. Pe lângă faptul că era un bun prieten de-al meu, îmi era ca un frate. Asta nu o spun doar de dragul de a o spune, o spun relațiile noastre de prietenie ce erau.

Lucrurile pe care noi le-am făcut împreună, atât din punct de vedere artistic, cât și din punct de vedere familial, am putut să fim ca o familie', a spus Constantin Enceanu la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian, conform spynews.ro.

Potrivit primului rezultat al autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian, el ar fi murit din cauza anticoagulantelor pe care obișnuia să le ia, după ce un vas de sânge de la plămâni s-ar fi spart, mai notează Spynews.ro. Constantin Enceanu consideră că aceste informații nu sunt reale.

„Ne dorim ca Petrică să plece cu fruntea sus dintre noi'

Aceeași sursă mai scrie că prietenii, rudele și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian ar fi pus mână de la mână pentru a-l conduce pe marele artist pe ultimul drum. Constantin Enceanu a mai transmis că-și dorește ca regretatul solist să plece cu fruntea sus dintre pământeni și să fie mândru pentru tot ceea ce au făcut pentru el.

„Ne dorim ca Petrică să plece cu fruntea sus, de aici, dintre noi, să fie mândru pentru tot ceea ce am făcut pentru el și de acolo din ceruri o dată să ne mulțumească. Cei care vor să își ia ultimul rămas bun o pot face până mâine, la ora 12, când vom pleca spre biserică și apoi la cimitir', a mai transmis el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter