Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat: "Am îmbrățișat-o…"

Publicat pe

Ultima perioadă nu a fost deloc bună pentru Claudia Ghițulescu. Interpreta de muzică populară a pierdut o sarcină, a trecut printr-un divorț dureros și a fost afectată de această perioadă. În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre greutățile vieții și cum a reușit să treacă peste ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Spune despre ea că este o femeie luptătoare, iar acest lucru chiar l-a demonstrat în ultimii ani din viața sa. După ce a trecut prin momente dificile, Claudia Ghițulescu a reușit să se ridice și să meargă mai departe.

Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat: "Am îmbrățișat-o…"Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat: "Am îmbrățișat-o…"

Interpreta de muzică populară și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața ei.

Citește și: Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța din cauza pandemiei de coronavirus.Artista a rămas căsătorită în actele cu fostul soț: 'S-a amânat'

Citește și: Claudia Ghițulescu, dezvăluiri cutremurătoare.Artista a pierdut sarcina, în timp ce soțul ei se afla la amantă: 'Era băiețel'

Citește și: Petrică Mîțu Stoian își pregătise mormântul și crucea:'Săptămâna trecută a fost la cimitir!'

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital’

Claudia Ghițulescu i-a cunoscut amanta soțului

Claduia Ghițulescu a pierdut o sarcină, iar momentele care au urmat au fost extrem de dificile. Și-a găsit cu greu puterea să treacă peste situația respectivă, însă s-a gândit că toate aceste lucruri au un scop anume.

Pierderea unei sarcini a fost dureroasă, atât mai puteam să spun atunci: `Doamne, dă-mi putere!`. Sunt genul de om care accept absolut tot ce mi se întâmplă, și atunci când am acceptat că nu ținea de mine, că am făcut tot ce se putea face în sarcină, am zis că așa a fost să fie. Și în două săptămâni am fost pe scenă„, a spus Claudia, potrivit Fanatik.

Au urmat clipe și mai dificile, întrucât relația cu soțul ei nu mai era deloc buna armonioasă. Ba chiar mai mult, acesta ar fi avut amantă, pe care artista chiar a și cunoscut-o. Era o tânară, care era angajată chiar la firma soțului ei.

„Atunci nu am știu, dar bănuiam, simțeam. Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o… Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?, a mai spus artista, potrivit sursei citate anterior.

Artista vorbește despre divorțul de soțul ei

Astfel, după toate aceste episoade mai puțin plăcute, Claudia Ghițulescu și soțul ei au decis să divorțeze. În urmă cu un an de zile a avut loc procesul, iar despre ceea ce s-a întâmplat între aceștia, a vorbit chiar artista.

Așa este, amândoi am fost vinovați. Partea mea de vină a fost că nu am văzut cum vede el lucrurile. Atunci, eu am crezut, că el este sincer și corect, pentru că eu așa am fost crescută și am crezut că și el este la fel. A și fost până la un moment dat. Sau poate asta e corectitudinea lui. Dar cred că ceea ce ni s-a întâmplat este cel mai bun lucru pentru amândoi„, a încheiat aceasta.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter