Petrică Mîțu Stoian își pregătise mormântul și crucea: "Săptămâna trecută a fost la cimitir!"

Publicat pe

Petrică Mîțu Stoian își pregătise mormântul și crucea! Vestea conform căreia interpretul de muzică populară s-a stins din viață a întristat o țară întreagă. Acesta a murit la vârsta de 61 de ani, în urma unui șoc septic. Se pare că artistul își pregătise deja mormântul și crucea, conform casei de discuri Electrecord. Ba mai mult, ultimele postări de pe Facebook-ul artistului transmit mesaje care prevesteau nefericitul incident.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Acesta a reușit să aducă zâmbetul pe buze oamenilor atât datorită talentului său, cât și a carismei de care a dat dovadă de-a lungul timpului. El s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie, în urma unui șoc septic. Casa de discuri Electrecord a dezvăluit faptul că solistul avea pregătit mormântul și crucea. Ba mai mult, ultimele sale postări de pe Facebook transmit mesaje care îi prevesteau sfârșitul.

Artistul pare că și-a prevestit moartea. Mesajul scris pe crucea artistului: 'Pământul este scena pe care omul apare, îți joacă rolul și apoi dispare'.

Citește și: Cine este fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Au fost împreună 16 ani:”Relația lor a fost impecabilă”

Citește și: Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, deși ar fi fost vaccinat complet anti-COVID:„Din păcate, a dezvoltat o…'

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri:„Asta e ultima mea filmare'

Citește și: Cornel Constantiniu, operat de urgență la Spitalul Universitar. Soția artistului:„Îmi spun medicii…'

Petrică Mîțu Stoian își pregătise mormântul și crucea

Se pare că artistul a simțit că urmează să trăiască ultimele clipe printre oameni. Acesta și-ar fi pregătit mormântul și crucea, iar în urmă cu doar o săptămână fusese la cimitir. Casa de discuri Electrecord a postat un mesaj conform căruia artisul își prevestise moartea.

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, anunță, pe pagina de Facebook, casa de discuri Electrecord.

Petrică Mîțu Stoian, mesaje sumbre pe pagina de Facebook

Ultima postare publicată de artist pe Facebook a stârnit un val de controverse. Regretatul interpret a oferit un îndemn fanilor săi pe data de 27 octombrie. Acesta i-a sfătuit pe oameni să profite de fiecare moment din viața lor.

„Profitați din plin de toate momentele vieții!”, a scris artistul alături de melodia „De-aș mai fi băiat odată'.

„Inima-mi spune că mor'

Penultima postare a artistului este de-a dreptul cutremurătoare. Acesta a distribuit pe Facebook una dintre melodiile sale, intitulate „Inima-mi spune că mor'.

Interpretul s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie, la Spitalul Județean din Reșița, județul Caraș-Severin. Acesta a fost transportat de urgență, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Inițial fusese internat la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter