Care a fost ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian, înainte să moară: „Toată viața...”

Publicat pe

Petrică Mîțu Stoian și-a exprimat ultima dorință cu ceva vreme înainte să moară. Regretatul artist dezvăluise în cadrul unui interviu că-și dorește foarte mult să se poată bucura de vacanțe. Spunea că, după ce a pus toată viața muzica pe primul loc, ar vrea să „cedeze' locul noii generații și să se plimbe în locurile mult visate. Iată unde și-ar fi dorit cântărețul să meargă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat care a fost ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian. În urmă cu ceva vreme, regretatul interpret de muzică populară mărturisea ce-și dorește cel mai mult. Pe atunci, cântărețul spunea că vrea să călătorească în locurile pe care nu a apucat să le viziteze, după ce a pus muzica pe primul loc toată viața. Din păcate, însă, el nu a mai apucat.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Reșița. El era internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale. Deși toți fanii și apropiații lui au sperat până în ultima clipă că se va face bine, din păcate, însă, nu a fost așa. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, în urma unui șoc sceptic.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a murit!Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19

Citește și: De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe:'Era caz de batalion disciplinar'

Citește și: Cum a slăbit Cătălin Neamțu din Las Fierbinți 26 de kilograme:„Familia m-a susținut'

Citește și: Cine este soțul Narcisei Suciu și cum l-a cunoscut:„N-am vrut să îi spun cu ce mă ocup'

Care a fost ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian, înainte să moară

Petrică Mîțu Stoian își dezvăluise cea mai mare dorință în urmă cu ceva timp, într-un interviu. Cântărețul iubit de mii de oameni spunea că și-ar fi dorit să aibă mai mult timp pentru a merge în vacanțe. Declarase că după ce a pus toată viața muzica pe primul loc, voia să lase locul noii generații, pentru a se putea plimba prin locurile mult visate.

Petrică Mîțu Stoian dezvăluia atunci că iubește foarte mult țările arabe. Își dorea să meargă și la Moscova, cu trenul, să colinde lumea și să descopere locuri noi. Și-ar fi dorit să vadă ce au văzut și alții, însă, din păcate, nu a mai apucat.

„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus.

Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii', mărturisea Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu oferit pentru Impact.ro.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat la Craiova

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani. Solistul de muzică populară și-a dat ultima suflare în spitalul din Reșița, după ce a sufeit un șoc septic.

Medicii care l-au tratat în unitatea medicală susțin că artistul ar fi fost complet vaccinat anti-COVID-19. În plus, regretatul interpret ar fi trecut prin boală și înainte să moară făcea o terapie de recuperare post-COVID în cadrul unei clinici private. Acum, el urmează să fie înmormântat la Craiova, scrie gandul.ro.

Sursă foto: Facebook, Capturp ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter