De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe: "Era caz de batalion disciplinar"

Publicat pe

Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară, a rememorat recent niște momente din tinerețe, de pe vremea armatei. Atunci, artistul a fost considerat caz de batalion disclinar, fiind obligat să facă arest.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mâțu Stoian a povestit recent niște momente care i-au tulburat tinerețea și pe care și le amintește și acum, deși au trecut niște zeci de ani de atunci. Este vorba despre perioada în care-și satisfăcea stagiul militar. Atunci, interpretul de muzică populară a trecut prin momente dificile, din cauză că nu s-a întors la timp din permisie.

Petrică Mâțu Stoian a făcut arest în tinerețe

În tinerețe, pe când efectua stagiul militar obligatoriu, Petrică Mâțu Stoian a trecut prin momente dificile, artistul ajungând să stea în arest după ce a ratat întoarcerea din permisie. La vremea respectivă, după ce a primit o permisie, artistul a întârziat la revenirea din unitate din cauză că a pierdut autobuzul și a fost obligat să suporte consecințele.

În urma acestui incident, superiorii au conchis că este vorba despre un caz de batalion disciplinar.

„Mi-a dat permisie 10 zile și eu am plecat la țară și era un singur autobuz care pleca dimineața. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunți, dar nu aveam de unde. În cele din urmă am anunțat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu știu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat. Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia. Acolo era sediul arestului”, a povestit artistul.

Citește și: Cuza s-a certat cu soții Natanticu, la Asia Express: „Nu sunteți fair-play”

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: „Nu mai pot de dureri!

Citește și: Îl mai ții minte pe Cristian Șofron, Mihu din „Toate pânzele sus!?Cum arată la 63 de ani și cu ce se ocupă

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express:„Nu m-am întors chiar o silfidă/ EXCLUSIV

Citește și: Musty de la Survivor are o nouă iubită: „O să ne căsătorim”

„Nu aveam fereastră, nimic”

Ajuns în arest, artistul a trecut prin momente grele, deoarece condițiile erau extrem de dure și gardienii neiertători. Mai mult, artistul a povestit că ofițerii care realizau paza erau foarte stricți cu soldații încarcerați:

„Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de țambal și cu ranița sub cap. Venea câte un ofițer și îți mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, așa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriș ca pe calea ferată și ne punea în pas de defilare, culcat…”, a mai adăugat artistul, conform Ciao.ro.

Artistul a slăbit 24 kg în urma unui șoc imens

Acesta nu a fost însă singurul moment tulburător din viața artistului… Cu nite ani în urmă, Petrică Mâțu Stoian a trecut printr-o tragedie în urma căreia a slăbit 24 de kilograme într-un timp foarte scurt. Pierderea unei persoane apropiate l-a marcat enorm, creându-i un șoc.

Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment’, a mărturisit Petrică Mâțu Stoian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter