Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, deși ar fi fost vaccinat complet anti-COVID: „Din păcate, a dezvoltat o...”

Publicat pe

S-a aflat cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, după ce vineri, 6 noiembrie 2021, marele artist s-a stins din viață. Medicii care s-au ocupat de el susțin că ar fi fost complet vaccinat anti-COVID-19, că ar fi trecut prin boală, iar acum făcea o terapie pentru recuperare post-COVID în cadrul unei clinici private. Iată de ce a murit, de fapt, regretatul cântăreț. Și-a dat ultima suflare pe patul de spital, în Reșița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a aflat că Petrică Mîțu Stoian a decedat, mulți s-au întrebat care a fost cauza morții sale. Cântărețul de muzică populară și-a dat ultima suflare în spitalul din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Doctorii care l-au tratat în unitatea medicală susțin că artistul ar fi fost complet vaccinat anti-COVID-19. În plus, regretatul interpret ar fi trecut prin boală și înainte să moară făcea o terapie de recuperare post-COVID în cadrul unei clinici private.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață vineri, 6 noiembrie 2021, la spitalul din Reșița. Interpretul de muzică populară a decedat la vârsta de 61 de ani. Vestea morții sale fulgerătoare a fost un șoc pentru toată țara, fiind iubit de mii de oameni. La scurt timp după ce s-a stins din viață, s-a aflat și cauza morții sale. Se pare că a decedat, după ce a suferit un șoc septic, conform medicilor, citați de hotnews.ro.

Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid și este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID și cu stare septică. În momentul de față este la ATI', a anunțat Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița despre starea sa de sănătate, înainte de a i se înrăutăți starea.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a murit!Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19

Citește și: De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe:”Era caz de batalion disciplinar”

Citește și: Victoria Răileanu a apelat la psiholog pentru a trece peste divorț:„Nu e ceva ușor de acceptat'/ EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Pepe cu nașii Andra și Cătălin Măruță, după divorțul de Raluca Pastramă

Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, deși ar fi fost vaccinat complet anti-COVID

Conform doctorului Cosmin Librimir, Petrică Mîțu Stoian venise la clinica privată să facă terapie hiperbară post-COVID. Din păcate, el ar fi dezvoltat o bronhopneumonie. Medicul a susținut că artistul s-a stins în urma unui șoc septic. A spus că este o boală foarte serioasă și cu mare mortalitate.

„Domnul a venit la Clinica … să facă terapie hiperbară post-COVID. Din păcate, a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic.

Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat', a spus dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, la România TV, potrivit hotnews.ro.

Același doctor a declarat că Petrică Mîțu Stoian ar fi fost vaccinat complet anti-COVID-19. Directorul medical al SJU Reşiţa a mai declarat că long-COVID-ul lasă niște sechele. Printre altele, poate fi vorba și despre afectarea creierului. Crede că artistul a dus boala o bună perioadă pe picioare, iar apoi starea lui de sănătate s-a depreciat rapid.

„Se ştie că există long-COVID-ul care lasă nişte sechele, începând de la afectarea creierului (…). Dacă boala este mai gravă, plămânul suferă şi este predispus să se supra-infecteze. Cred că acest lucru s-a întâmplat şi la el.

Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos', a mai transmis directorul medical al SJU Reşiţa, conform Agerpres.

Petrică Mîțu Stoian, sub tratament cu anticoagulant

Doctorul a declarat că artistul se confrunta și cu alte afecțiuni medicale, pentru care primea tratament cu anticoagulante. Afecțiunea la cord de care ar fi suferit predispunea la producerea cheagurilor de sânge.

„Era sub tratament cu anticoagulant din cauza unei afecţiuni la cord, care predispunea (…) la producerea de cheaguri. Lua şi înainte de COVID acest anticoagulant', a mai susținut doctorul Cosmin Librimir, potrivit hotnews.ro.

Conform publicației Reper24.ro, cântărețul de muzică populară ar fi ajuns la Spitalul Județean de la Clinica privată transportat cu ambulanța. S-ar fi constatat că Petrică Mîțu Stoian începuse să scuope sânge.

„Pacientul avea fibrilație atrială, adică inima îi bătea neregulat, dar cu un ritm ridicat. Are și insuficiență de valvă mitrală și erau toate motivele sa facă cheaguri, din cauza bolii fără covid. Lua tratament anticoagulant, dar din cauza faptului că a făcut o bronho-pneumonie post Covid a intrat în stare septică și atunci totul se dereglează destul de aspru.

La clinica privată unde era internat a observat că scuipă sânge, a chemat ambulanța și a fost adus la UPU Reșița. Pentru că avea saturație de oxigen mică s-a încercat să i se pună mască dar pentru că nu a suportat-o a fost transferat pe secția de ATI și a fost intubat, a transmis Dr. directorul medical al Spitalului Județean din Reșița pentru Reper24.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter