Cum arată casa în care locuiesc Simona Halep și Toni Iuruc

Publicat pe

Simona Halep și Toni Iuruc locuiesc într-o casă de vis, situată într-un cartier de lux din București, la renovarea căreia se lucrează din 2020. Simona Halep avea deja o locuință luxoasă, însă după căsătorie a decis să se mute în casă nouă, împreună cu soțul ei, Toni Iuruc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep și-a dorit o casă care să se potrivească atât stilului său de viață cât și unei vieți de familie. Astfel, locuința perfecta trebuie să fie spațioasă, pentru viitori copii ai celor doi soți, să aibă în împrejurimi locuri de joacă, iar cartierul să fie unul sigur și liniștit.

Vila pe care a achiziționat-o Simona Halep se află în cartierul Primăverii, iar de restaurări s-a ocupat Toni Iuruc, care a avut grijă ca toate doleanțele sportivei să fie respectate.

Pentru ca totul să meargă conform planului, afaceristul a urmărit îndeaproape procesul și a mers în fiecare zi pe șantier pentru a se asigura că muncitorii îşi fac treaba şi că lucrarea are calitatea cerută, notează Click!.

Este cunoscut faptul că Simona Halep este atrasă de zona imobiliară și deţine mai multe proprietăţi care îi aduc bani frumoşi. În prezent, ea deține două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov, un bloc cu 6 etaje în Mamaia și un bloc cu două etaje în Constanța.

Citește și: Suma fabuloasă pe care a câștigat-o Simona Halep în ultimul an. 4 milioane de dolari doar din contracte publicitare

Citește și: Viața neștiută a celei mai de succes românce. Cum a ajuns Anastasia Soare milionară în dolari: „Când am ajuns în America a fost înspăimântător!'

Citește și: Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr.Pink

Cel mai frumos cadou de nuntă pe care l-a primit Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit ce cadou, dintre cele primite la nuntă, i-a plăcut cel mai mult. Darurile au venit din partea unei foste campioane, pe care sportiva o apreciază foarte mult.

Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ„, a declarat Simona Halep.

foto: Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter