Cum a afectat-o divorțul părinților pe fiica Oanei Roman: „A fost un șoc foarte mare”

Publicat pe

Oana Roman, despre impactul pe care l-a avut despărțirea de Marius Elisei asupra fiicei lor. Oana Roman a avut parte de un an cu totul special. Aceasta a trecut prin multe momente fericite, însă au existat și probleme. Ea și Marius Elisei au decis să își spună adio, însă odată cu trecerea timpului, cei doi au reușit să rezolve problemele din cuplu. Cu toate acestea, despărțirea a avut un mare impact asupra fiicei lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din viața lor. Cei doi au fost despărțiți o perioadă, însă au reușit să găsească o cale de împăcare. Cu toate acestea, fiica celor doi a fost foarte afectată de momentele în care părinții ei au fost separați. Fiica lui Petre Roman a vorbit recent atât despre acest subiect, cât și despre modul în care s-a desfășurat anul 2021 pentru ea.

În acest an, Oana Roman a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz. Deși lucrurile nu au fost tocmai roz din cauza despărțirii de Marius Elisei, acum diva se poate declara o femeie fericită.

Citește și: Vica Blochina, mesaj înțepător pentru Oana Roman:”Pe barter….”

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap:„Au probleme psihice… '

Citește și: Alexandru Arșinel va fi operat la inimă, din nou:„Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia'

Citește și: Ce a transmis Olăroiu, la două luni de la moartea lui Patzaichin:„Cum să nu te doară?'

Cum a afectat-o divorțul părinților pe fiica Oanei Roman

Oana Roman a vorbit recent despre impactul pe care l-a avut despărțirea de Marius Elisei asupra fiicei lor. Aceasta recunoaște că Isabela a trecut printr-un real șoc și preferă să uite de clipele în care părinții săi au fost separați. Ba mai mult, vedeta susține că fiica sa se bucură enorm că problemele din cuplu au fost rezolvate.

„Pentru ea a fost un lucru exraordinar faptul că am reușit să reparăm ceva ce stricasem amândoi. Pentru ea a însemnat foarte mult lucrul ăsta și e mult mai echilibrată, pentru că pentru ea a fost un șoc foarte mare faptul că noi ne-am despărțit. Vrea să uite cumva. Zilele trecute ne-a spus că tati a fost cu noi de Revelion, dar Marius nu a fost cu noi de Revelion. (…) Ea vrea să creadă că el a fost cu noi. Ea refuză să-și mai amintească de momentele în care noi nu eram împreună', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Cum a fost anul 2021 pentru Oana Roman

Diva a povestit că pe parcursul anului 2021 au existat multe momente în care s-a simțit la pământ. Cu toate acestea, ea a reușit să depășească clipele dificile, mai ales după împăcarea cu Marius Elisei. În primăvară deja lucrurile începeau să se așeze, iar atunci a avut loc și reluarea relației cu tatăl fiicei sale.

„A fost un an foarte încărcat, un an în care am făcut multe lucruri. Sunt mândră de anul ăsta. E unul dintre anii prolifici. Am început greu, pentru că eram în perioada aia în care am fost singură, în care am divorțat, în care au fost probleme. Apoi, din martie, aprilie, lucrurile au început să se așeze foarte bine și a intervenit împăcarea, la care nici eu nu mă așteptam.', a mai adăugat ea.

A avut parte și de relaxare

Oana Roman recunoaște că per total, anul 2021 a fost unul bun. Aceasta dezvăluie faptul că a avut mai multe vacanțe în această perioadă decât în ultimii zece ani.

Am avut anul ăsta mai multe vacanțe decât am avut în ultimii zece ani la un loc. Am avut vreo cinci vacanțe anul ăsta deja'a spus diva.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter