Larisa Drăgulescu își va petrece ziua de naștere alături de fostul soț, Marian Drăgulescu: "Este invitatul meu"

Publicat pe

Larisa și Marian Drăgulescu au divorțat cu mare scandal în urmă cu 14 ani. Cu toate că au trecut prin momente dificile, aceștia au reușit să își rezolve problemele. Astfel, acum, fosta soție a gimnastului l-a invitat la ziua ei de naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În data de 20 noiembrie, Larisa Drăgulescu va împlini frumoasa vârstă de 37 de ani. Astfel, vedeta a decis să organizeze o petrecere la care va fi invitat chiar Marian Drăgulescu, fostul ei soț.

Chiar dacă au divorțat cu mare scandal, cei doi au trecut peste toate situațiile dificile și acum au parte de o comunicare eficientă.

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud.De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă:'Nu o cunosc pe mama soțului meu'

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc.Unde va avea loc evenimentul

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:„Suntem amândoi temperamentali’/ EXCLUSIV

Larisa Drăgulescu, ziua de naștere alături de Marian Drăgulescu, fostul soț

De curând, Larisa Drăgulescu a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. Printre altele, aceasta a vorbit despre ziua ei de naștere, care urmeză să fie în doar trei zile.

Ei bine, Larisa a spus că l-a invitat la petrecere și pe fostul ei soț, Marian Drăgulescu. De asemenea, a mai adăugat faptul că, în ultimii ani, cei doi și-au petrecut sărbătorile împreună, dar și zilele importante.

'Da, sigur că da, este invitatul meu numărul 1 ( n.r Marian Drăgulescu). Nimeni nu se desparte de bine, era normal să ne certăm, că altfel nu ne despărțeam. Noi am mai petrecut zilele de naștere împreună în anii ăștia și sărbătorile. ', a declarat Larisa.

Cu toate acestea, de la evenimentul cel important va lipsi chiar soțul ei. Marian se pare că este plecat în Germania, cu munca, și nu va putea ajunge la timp.

În schimb, Larisa își va petrece ziua alături de fostul ei soț, de actuala lui parneteră și de fini.

'O să facem așa un mini-party, dar mai mult în familie, împreună și cu fostul meu soț, cu actuala lui parteneră, cu finii pe care i-am cununat împreună cu Marian, fără soțul meu. El este plecat în Germania, va fi și el online.', a spus Larisa în emisiune.

Larisa și Marian Drăgulescu s-au căsătorit în anul 2006 și au decis să divorțeze trei ani mai târziu, în 2009.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter