Roxana Vancea a născut! A devenit mama unui băiețel perfect sănătos

Publicat pe

Roxana Vancea a născut! Există o nouă mămică în showbizul românesc și este vorba de nimeni alta decât Roxana Vancea. Aceasta a adus pe lume un băiat perfect sănătos chiar acum câteva momente. Vedeta a postat pe rețelele de socializare primele imagini alături de micuț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea este cea mai nouă mămică din showbizul românesc. Aceasta a adus pe lume un băiat perfect sănătos și se simte mai mândră ca niciodată. Chiar dacă a trecut foarte puțin timp de când fiul său a apărut pe lume, vedeta deja a publicat primele imagini cu acesta. Și Dragoș, soțul acesteia a publicat pe Instagram o fotografie în care micuțul îl ține de deget.

Cei doi părinți se află în culmea fericirii în acest moment. Diva încă nu a oferit prea multe detalii cu privire la experiența prin care a trecut.

Citește și: Cum a ales Roxana Vancea să nască:”Nu o să am un travaliu lung..”

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în luna a opta de sarcină, în lenjerie intimă.A șocat cu ultima apariție: ,,Mai e un pic!'

Citește și: Dan Bittman, surprins alături de o domnișoară blondă.Cum s-au afișat cei doi, în oraș

Citește și: Mirela Petrean, după ce s-a tratat la clinica unde a fost Petrică Mîțu Stoian:„Pe semnătură se intra în camera hiperbară. Unii acuzau dureri…'

Roxana Vancea a născut!

Diva a adus pe lume un băiat perfect sănătos! Aceasta a publicat deja primele imagini în care apare alături de copilul său. Nici partenerul ei, Dragoș, nu s-a lăsat mai prejos și a postat pe Instagram o fotografie în care micuțul îl ține de deget. Roxana Vancea încă nu a oferit detalii cu privire la experiența prin care tocmai a trecut. Numele pe care aceasta l-a ales pentru fiul său este Ayan.

Cei doi au primit o mulțime de aprecieri și de felicitări, chiar la câteva minute după ce au anunțat că au devenit părinți.

Vedeta a ales să nască natural

În urmă cu scurt timp, diva a recunoscut că își dorește să nască natural.

Am ales să nasc natural, și pentru asta am nevoie de mai mult curaj și să fiu cât mai relaxată. Vreau să cred despre mine că sunt o femeie puternică și că o să reușesc să nasc așa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nașterea naturală. Îmi doresc din tot sufletul să nasc natural. Am cântărit foarte bine beneficiile atât pentru mine, cât și pentru copil și am ajuns la concluzia că natural e cel mai bine pentru noi.', a spus ea pentru VIVA!

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter