Cum a ales Roxana Vancea să nască: "Nu o să am un travaliu lung.."

Publicat pe

Roxana Vancea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Dragoș Paiu. Vedeta de televiziune, însărcinată pe ultima sută de metri, urmează să-și strângă bebelușul în brațe pentru prima oară. Astfel, cu gândul la momentul cel mare, a decis să vorbească deschis despre cum va naște, dar și despre cum va fi următoare perioadă din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea așteaptă să devină mămică din moment în moment. Fosta asistentă de televiziune urmează să aducă pe lume primul copil și este extrem de nerăbdătoare să-și strângă bebelușul în brațe.

De curând, soția lui Dragoș Paiu a spus și cum a decis să nască. Iată ce decizie a luat vedeta.

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în al doilea trimestru de sarcină.’Mănânc mai mult’

Citește și: De ce și-a șters Roxana Vancea pozele sexy de pe Instagram:’Soțul meu e gelos, dar nu din cauza lui!’ EXCLUSIV

Citește și: Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Se vor împăca repede

Citește și: Ce relație are Anamaria Prodan cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„Unul dintre cei mai buni

Cum va naște Roxana Vancea

Suntem conștienți de faptul că Roxana Vancea arată excepțional însărcinată. Radiază din toți porii și a reușit să pună doar câteva kilograme pe ea.

Însă, în urmă cu doar câteva luni, vedeta susținea că a fost destul de speriată la început, pentru că a avut o sarcină cu probleme.

„Mă simt foarte bine, deși am o sarcină cu probleme, o sarcină cu risc adică. N-am simțit nicio secundă asta. La început, când aveam 3 luni și jumătate, mi-au spus că am colul foarte scurt și nu mi-au mai dat voie să fac sport, decât mers pe bandă și atât. Am avut două săptămâni la începutul sarcinii cu greață, dar undeva până la ora 12, atât', povestea Roxana Vancea.

Ba chiar mai mult, aceasta spunea că a avut un chist pe un ovar, însă cu ajutorul unui tratament a reușit să scape de acesta. Ei bine, uite că urmează să vină momentul cel mai așteptat. Din clipă în clipă, Roxana Vancea așteaptă să intre în travaliu și să nască.

Fosta asistentă de televiziune va reuși să nască natural, după ce i-a fost scos inelul care îi ținea colul închis. Acum se poate bucura din plin de această experiență unică.

De asemenea, tot în cadrul unui interviu, a mai adăugat faptul că nașa fiului său va fi sora ei, iar nașul un prieten de-al soțului.

„O să nasc natural. Eu am avut probleme. Toată sarcina am avut un inel din acela care îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și, din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. (…) Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital. Nașă o să fie sora mea și naș Ranbir, prietenul lui Dragoș', a mai spus Roxana.

Ce nume a ales pentru fiul său

Milan, fiul soțului ei din prima căsătorie, a venit cu primul nume pentru frățiorul său. Micuțul a ales numele Ayan, însă părinții se pare că se vor mai gândi la un altul.

„Milan alege numele, dar am zis că ne mai gândim puțin pentru că sunt foarte mulți copii cu numele pe care el l-a ales, Ayan. Încercăm să-i mai propunem nume, să vedem ce îi place', a mai spus vedeta.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter