Dan Bittman, surprins alături de o domnișoară blondă. Cum s-au afișat cei doi, în oraș

Publicat pe

De curând, Dan Bittman a fost surprins alături de o domnișoară misterioasă. Cei doi au ieșit la plimbare pe străzile din Capitală. De remarcat este și faptul că îndrăgitul artist a purtat în tot acest timp masca de protecție, ținând cont de faptul că a fost printre persoanele care au pus la îndoială măsurile luate de autorități.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Liliana Ștefan. După o relație de mai bine de 25 de ani și trei copii, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

De când este singur, fostul jurat de la X Factor a fost surprins în prezența mai multor domnișoare. Chiar de curând, Dan Bittman a fost văzut alături de o blondă superbă.

Citește șiPatrick, fiul lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman

Citește și: Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani

Citește și: Prima imagine cu băiețelul Andei Călin și al lui Liviu Vârciu

Dan Bittman, surprins alături de o blondă misterioasă

Face ce face și este surprins alături de o domnișoară, mai ales că este unul dintre cei mai râvnați burlaci din showbiz. Ei bine, de curând, artistul a fost fotografiat cu o blondă superbă, cel mai probabil mai tânără ca acesta.

Cei doi s-au plimbat prin parcul Herăstrău, însă nu s-au ținut de mână sau nu au dat niciun indiciu că ar forma un cuplu, potrivit Evz.

De asemenea, ceea ce ne-a surprins a fost că, pe toată durata plimbării, Dan Bittamn a purtat masca de protecție, în condițiile în care a tot criticat măsurile impuse de autorități. Cu toate acestea, până la momentul actual, fostul jurat de la X Factor nu a dat niciun detaliu despre o posibilă relație.

De ce nu s-au căsătorit Liliana Ștefan și Dan Bittman

Deși au fost mai bine de 25 de ani împreună, Liliana Ștefan și Dan Bittman nu s-au căsătorit. În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit motivul pentru care nu a pășit în fața altarului.

Nu, nu m-au întrebat niciodată. De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt', a spus Dan Bittman, despre relația cu Liliana Ștefan.

sursă foto- Facebook și Evz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter