Patrick, fiul lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani: "E timpul să fii pe picioarele tale"

Publicat pe

Patrick, fiul mijlociu al lui Dan Bittman și al Lilianei Ștefan, a împlinit 18 ani! Artistul și fosta sa iubită i-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale. Chiar dacă s-au despărțit după 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan vor rămâne apropiați pentru copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Patrick, fiul lui Dan Bittman și al Lilianei Ștefan, a împlinit 18 ani, pe 24 iunie. Deși nu mai formează un cuplu de luni bune, artistul și fosta sa iubită vor rămâne mereu în relații bune pentru copiii lor.

Patrick, fiul lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani: "E timpul să fii pe picioarele tale"Patrick, fiul lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani: "E timpul să fii pe picioarele tale"

Acum, cu ocazia majoratului lui Patrick, Dan Bittman și Liliana i-au transmis fiecare câte un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Patrick a împlinit 18 ani!

A fost sărbătoare mare în familia lui Dan Bittman. Fiul său mijlociu, Patrick, a împlinit frumoasa vârstă a majoratului.

În urmă cu câteva săptămâni, artistul și fosta sa iubită, Liliana Ștefan, participau împreună la festivitatea de absolvire a lui Patrick, acum cei doi i-au transmis fiului lor câte un mesaj emoționant pe Instagram.

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman:

Citește și: Dramele din viața lui Dan Bittman.

Citește și: De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe:

Citește și: Prima fotografie în care Gina Pistol își ține fiica în brațe.

Dacă Liliana Ștefan a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiului ei, Dan Bittman și-a luat rolul de tată în serios și i-a spus că de acum înainte trebuie să fie bărbat.

S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick! ❤️', a scris Liliana Ștefan.

Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata', i-a scris, la rândul său, Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani de relație

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei copii împreună, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva. Nici Liliana Ștefan nu și-a exprimat dorința de a deveni mireasă, atât timp cât lucrurile mergeau bine și așa.

„Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine', spunea Dan Bittman.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu patru ani și nu mai locuiesc în aceeași casă de un an. Artistul a spus că s-a mutat singur într-un apartament suficient de mare încât băieții săi să mai poată veni să-l viziteze și chiar să rămână la el când este cazul.

Dan Bittman a precizat că poartă întreaga vină pentru despărțirea de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină', a mai spus Dan Bittman


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter