De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când...”

Publicat pe

Gabriela Firea și Simona Gherghe au fost foarte bune prietene, însă relația dintre cele două s-a răcit în ultimul timp. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Gabriela Firea a vorbit și despre acest subiect și a dezvăluit de ce relația de prietenie dintre ea și Simona Gherghe nu mai este la fel de strânsă ca la început.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Firea a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Printre subiectele de discuție, s-a regăsit și cel legat de prietenia dintre ea și Simona Gherghe. Nu este un secret pentru nimeni că cele două au legat o frumoasă relație de prietenie pe când lucrau amândouă în același domeniu.

De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când...'De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când...'

Se pare că legătura dintre cele două s-a rupt în momentul în care au avut loc alegerile locale. Atunci, Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, a acceptat să fie șeful campaniei electorale a lui Nicușor Dan, principalul contracandidat al Gabrielei Firea. Drept urmare, fostul primar al Bucureștiului a fost cuprins de o dezamăgire profundă.

Citește și: De ce poartă Gabriela Firea inelul de logodnă de la primul soț:„Nu-l voi da niciodată jos'

Citește și: Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct:'Mi-a fost frică pentru viața mea'

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Neogiță și iubitul ei, politicianul Cătălin Boboc:„În urmă cu două luni…'

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că e însărcinată:„Am încercat să filmez, dar…'

Gabriela Firea, despre relația cu Simona Gherghe

Gabriela Firea a dezvăluit că ține la Simona Gherghe în continuare și că nu poate da uitării anii pe care i-au petrecut împreună în trustul Intact. Aceasta a mai spus că întotdeauna i-a plăcut de Simona și că a sprijinit-o întotdeauna. În plus, Gabriela Firea și Simona Gherghe au avut și două proiecte muzicale mpreună.

Viaţa ne-a adus în această situaţie. Eu ţin la Simona în continuare, nu pot să şterg cu buretele anii petrecuţi împreună în trustul Intact. Faptul că am avut o afinitate, una pentru cealaltă, încă de la început, de la venirea Simonei de la Iaşi la Bucureşti. Întotdeauna mi-a plăcut de ea şi am sprijinit-o, vizibil şi invizibil. Am avut şi acele două proiecte muzicale, două cd-uri lansate împreună', a declarat Gabriela Firea despre Simona Gherghe în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Gabriela Firea ține în continuare la Simona Gherghe

Gabriela Firea a dezvăluit că a suferit în momentul în care Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, a acceptat să fie șeful campaniei electorale a lui Nicușor Dan. Gabriela Firea nu înțelege de ce acesta n-a mai vrut să se ocupe de campania ei electorală din cadrul alegerilor locale.

„Vă daţi seama că am suferit atunci, eu eram în discuţii cu Răzvan Săndulescu, soţul ei, pentru o colaborare în vederea campaniei electorale şi, din motive care mie îmi scapă, a decis să meargă, să lanseze campania de marketing politic pentru contracandidatul meu. Nu vreau să intru mai mult în amănunte. Poate că aşa a fost să fie.

Sentimentele mele pentru Simona nu se vor modifica absolut niciodată. Rămân, într-adevăr, cu această tristeţe, că putea să fie altfel. Putea să fie, cu totul, altfel, dar aşa a fost viaţa. Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute', a mai explicat Gabriela Firea la Kanal D.

Gabriela Firea: „Mă simţeam un membru al familiei'

Gabriela Firea spune că o iubește în continuare pe Simona Gherghe și că regretă că nu își mai pot manifesta prietenia din cauza celor întâmplate. Acestea erau precum două surori și considerau că fac parte una din familia celeilalte.

„M-am emoţionat pentru că am iubit-o foarte mult pe Simona, şi încă o iubesc în continuare, şi-mi pare rău că din cauza acestui incident, nu ne mai putem manifesta această prietenie, pentru că, vă daţi seama, noi participam una la evenimentele celeilalte, formam aşa o familie.

Simona a fost la nunta mea, a fost domnişoară de onoare, la botezul lui David, al lui Zian. Şi eu am participat la evenimentele lor de familie şi mă simţeam un membru al familiei, şi ea, membru al familiei mele. Vă daţi seama, dată fiind această situaţie, din păcate, relaţia cunoaşte o transformare, nu aş spune neapărat o răcire', a mai adăugat Gabriela Firea.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter