Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi: „E regizat, jucat şi filmat de mine”

Publicat pe

Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi. Proiectul muzical „Joac-o p’asta” a fost inițiat de Dan Teodorescu, de la trupa Taxi, care a invitat actori să „trăiască' o melodie. La acest proiect muzical au participat 22 de actori, iar cel care a încheiat șirul „poveștilor' a fost nimeni altul decât Tudor Chirilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi. Tudor Chirilă face parte din proiectul muzical „Joac-o p’asta”, iniţiat de Dan Teodorescu, de la trupa Taxi. De altfel, interpretul este cel care încheie acest album la care au contribuit 22 de actori și muzicieni.

Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi: „E regizat, jucat şi filmat de mine'Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi: „E regizat, jucat şi filmat de mine'

„Acum vreo două luni m-a sunat colegul Dan Teodorescu (ăla de la Taxi) de la trupa trupa Taxi să mă invite să fac parte din proiectul lui („Joac-o pasta') în care invită actori să „trăiască' o melodie în faţa camerei. Pot să zic că e regizat, jucat şi filmat de mine', a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:„Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei și fratele lui au împărțit aceeași iubită:„A fost o întâmplare'

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre viața cu două mame:„Mai dificil e atunci când se întâlnesc și…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil:„Eram în rochie de mireasă'

Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi

Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi. În continuare, Tudor Chirilă, care apare în ultimul videoclip al proiectului „Joac-o pasta' al trupei Taxi, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Teodorescu, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni textieri din industria muzicii românești. De asemenea, Tudor Chirilă îi încurajează pe oameni să asculte și să distribuie melodia „Încă o poveste', care încheie șirul pieselor muzicale din proiectul „Joac-o pasta'.

Dan mi se pare unul din textierii foarte buni din muzica românească, iar cântecul ăste e foarte frumos. Dacă daţi un share muzica asta va merge mai departe', a mai transmis Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Cei 22 de actori și muzicieni din videoclipurile trupei Taxi

Tudor Chirilă, în videoclipul trupei Taxi. De asemenea, Dan Teodorescu a anunțat că proiectul muzical „Joac-o p-asta!', al trupei Taxi, a ajuns la sfârșit. Acesta le-a mulțumit printr-un mesaj publicat pe Facebook tuturor celor care au contribuit la realizarea albumului „Taxi 20'. Din proiectul trupei Taxi „Joac-o p’asta', pe lângă Tudor Chirilă, au mai făcut parte Pavel Bartoş, Marius Manole, Maia Morgenstern, Oana Pellea sau Ştefan Banică.

„Proiectul „Joac-o p-asta!” s-a încheiat. Vă mulțumim pentru apreciere şi susținere!

Le mulțumim celor care au dat chip şi suflet pieselor de pe albumul Taxi 20: Andi Vasluianu, Marius Manole, Ana Odagiu, Pavel Bartoş, Voicu Aaniței, Andrei Aradits, Natalie Ester, Dan Condurache, Marian Râlea, Ştefan Banică, Vlad Logigan, Ada Milea, Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Razvan Krem Alexe, Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Cătălin Bordea, Monica Odagiu, Vlad Lință, Oana Pellea şi Tudor Chirilă', este mesajul publicat de Dan Teodorescu, de la trupa Taxi, pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter