Alexandru Arșinel va fi operat la inimă, din nou: "Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia"

Publicat pe

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital și anunță că astăzi va fi operat la inimă. Actorul spune că se grăbește să rezolve problemele de sănătate pentru că vrea să fie bine până la Crăciun, pe care îl va petrece acasă, la Sinaia. Alexandru Arșinel a făcut o serie de mărturisiri emoționante de pe patul de spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 82 de ani, Alexandru Arșinel are mari probleme de sănătate, iar astăzi va fi operat la inimă. Actorul dezvăluie că nu se simte bine deloc, iar în acest an a ajuns de mai multe ori la spital. Însă, maestrul este optimist și este convins că până la Crăciun se va reface și va petrece alături de cei dragi.

'Nu sunt bine, urmează azi să fiu operat pentru ca să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare', a declarat Alexandru Arșinel la Antena 3.

Marele actor a declarat că și COVID-ul de care a suferit în luna aprilie și-a lăsat amprente adânci asupra organismului său. 

'Da, le-am avut pe toate și nu vreau să le repet pentru că sunt și oameni care spun că A murit Arșinel, sunt și oameni cărora le face plăcere', a mai spus maestrul.

'Rămân optimist! Din cauza asta astăzi mă operez! Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia. Și de asta îi grăbesc puțin!', a concluzionat Arșinel.

Citește și: Ce relație avea Alexandru Arșinel cu regretatul Ion Caramitru:Îmi aștept și eu rândul

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat

Citește și: Gigi Becali susține că Petrică Mîțu Stoian avea alte probleme de sănătate decât se știa:'Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric'

Alexandru Arșinel ajuns la Urgență și acum două luni

Și la începutul lunii septembrie Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, acuzând o stare de slăbiciune mare. Marele actor trecuse recent prin infecția cu SARS CoV-2 și se pare că organismul său nu apucase să se recupereze după boală. 

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât', declara, la acel moment, Alexandru Arșinel.

În luna mai, Alexandru Arșinel a fost internat pentru COVID

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul „Matei Balș' din București, unde fusese internat timp de trei săptămâni, după ce s-a infectat cu COVID-19 la două luni după vaccin.

Reamintim că atât Alexandru Arșinel cât și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter