Gigi Becali susține că Petrică Mîțu Stoian avea alte probleme de sănătate decât se știa: "Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric"

Publicat pe

Gigi Becali a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. Afaceristul susține că are informații conform cărora moartea artistului este cu totul alta decât cea făcută publică. Care este, de fapt, cauza morții artistului?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gigi Becali a vorbit despre moartea artistului. Latifundiarul susține că regretatul cântăreț de muzică populară nu a murit din cauza terapiei de oxigen din camera hiperbară. Afaceristul nu a oferit mai multe detalii despre cauza morții artistului. Conform acestuia, ar putea fi implicate și alte persoane.

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten'

Citește și: Ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian înainte să meagă la clinica de recuperare:„I-au înjumătățit doza de…'

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express:„Nu am pierdut războiul…'

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu:„Ne certam, era toxic tot ce se întâmpla'

Gigi Becali: „El nu a murit din cauză la hiperbară'

Latifundiarul din Pipera a declarat, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, că știe motivele reale ale morții lui Petrică Mîțu Stoian. Gigi Becali a menționat că nu va oferi detalii despre informațiile pe care le știe. Potrivit afaceristului, cauza morții artistului nu ar avea nicio legătura cu clinica privată unde a fost internat Mîțu Stoian.

„Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară', a precizat Becali, potrivit Cancan.ro.

Rezultatele autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian

Sora regretatului artist a declarat că plămânii acestuia nu au fost afectați. Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian a mărturisit că plămânii artistului aveau o culoare maronie, și nu roz. Potrivit specialiștilor, culoarea maro a plămânilor se consideră a fi rezultatul în urma tratamentului post-COVID-19 cu oxigen hiperbaric.

Ministerul Sănătății precizează că tratamentul urmat de regretatul artist cu oxigenoterapie hiperbară nu este inclusă în protocolul de tratament. „Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică'a declarat Maria Tărchilă, potrivit Wowbiz.ro.

Cum se simțea Petrică Mîțu Stoian înainte să fie internat în clinică

Petrică Mîțu Stoian i-ar fi spus unei colege de breaslă ce medicamente lua pentru tratamentul post-COVID19. Steliana Sima s-a întâlnit cu artistul cu o seară înainte ca acesta să se interneze la clinică. Conform acesteia, Petrică Mîțu Stoian i-a povestit că a rămas cu anumite probleme la plâmâni în urma infecției cu noul coronavirus. De asemenea, artistul i-a spus colegei de breaslă că vrea să se opereze.

El avea probleme cu inima și urma să se opereze, avea de ceva timp probleme și de aceea el a vrut să facă ceva în sensul ăsta.Atunci ne-a spus in seara când ne-am despărtit, ca voia sa plece la Reșița. Nu dădea niciun semn ca ar fi ceva în neregulă cu el, era Petrică cel pe care îl știam, cu glumele lui, nu era nimic modificat prin atitudinea lui sau să ințelegem că e ceva neînregula cu el', a declarat Steliana Sima, pentru un post de televiziune, potrivit Wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter