Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express: "Nu am pierdut războiul..."

Publicat pe

Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express. În ediția de seara trecută, pentru cele două concurente drumul în competiție a luat sfârșit. După ce au observat că diamantul este roșu, acestea au făcut primele declarații despre parcurusul în emisiunea de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunea este din ce în ce mai mare la Asia Express, iar oboseala își spune cuvântul. Concurenții au parte de probe din ce în ce mai dificile, astfel că sunt nevoiți să treacă peste orice ca să ajungă la linia de sosire.

Din nefericire, Adriana Trandafir și Maria Speranța au ajuns ultimele la Irina Fodor, ceea ce a însemnat că au plecat acasă.

Citește și: Cum i-a păcălit Maria Speranța pe Shift și Connect-R la Asia Express: „Mi-am bătut joc de ei'

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Citește și: Dorel Vișan s-a retras din viața publică. Unde locuiește și cu ce se ocupă actorul acum

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: „Am făcut 7 teste'

Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express

În ediția de seara trecută, Adriana Trandafir și fiica ei au sperat până în ultima secundă că diamantul scos de Irina Fodor din săculeț va fi unul verde. Din păcate, prezentatoarea a scos unul roșu, ceea ce a însemnat faptul că cele două concurente au plecat acasă.

Ceilalți concurenți au fost șocați când au auzit că acestea vor pleca acasă. Le-au apreciat parcursul în emisiune, iar Adriana Trandafir a reușit să demonstreze că este o adversară puternică.

Imediat cum au aflat că urmează să plece acasă, Maria Speranța și mama ei au vorbit despre ceea ce a însemnat această competiție.

'Faptul că astăzi am pierdut, nu am pierdut războiul, războiul l-am câștigat încă de la început, atunci când nu am pierdut nici din prima, nici din a doua și uite așa. Câte războaie am câștigat? Nouă! Nu sunt supărată că am ieșit, nu am absolut niciun gând rău', au povestit cele două concurente eliminate.

Adriana Trandafir, despre experiența Asia Express

În cadrul unui interviu, Adriana Trandafir a vorbit deschis despre ceea ce a însemnat competiția Asia Express pentru ea.

„A fost cea mai fascinantă experiență din viața mea de până acum, dar cred că am reușit să funcționăm bine pentru că am luat totul ca pe un dar. De fapt, nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi.

Să ne unească și să ne ajute să ne cunoaștem mai bine. Și, cine știe, poate să ne dăm seama că cel mai important este iubirea și faptul că ne avem una pe cealaltă contează mai mult decât orice lucru material', a declarat Adriana Trandafir.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter