Mellina este noua concurentă Bravo, ai stil!. Cum a apărut în emisiune

Publicat pe

Mellinaa acceptat provocarea de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7 și este noua concurentă a show-ului. Artista a intrat pentru prima oară în platoul celui mai incendiar reality show de modă din România. Cântăreața este foarte încântată de noua sa postură și speră să-i surprindă pe cei trei jurați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mellina este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a fost primită de echipa emisiunii cu brațele deschise, mai ales că a avut o apariție surprinzătoare. Mellina a mai participat în trecut la Survivor România, făcând parte din echipa Războinicilor. Cântăreața a rezistat luni întregi în Republica Dominicană, reușind să facă față provocărilor.

După eliminarea Ioanei Filimon de sâmbătă, 13 noiembrie, Mellina a intrat în competiție pentru a demonstra că este o artistă stilată și elegantă. Artista a purtat o rochie nude, lungă, iar în picioare a ales o pereche de pantofi în aceeași nuanță. A optat pentru un machiaj simplu și a preferat să-și lase părul desfăcut pe spate.

Mellina este noua concurentă Bravo, ai stil!

Artista i-a surprins atât pe jurații emisiunii, cât și pe concurentele care așteptau nerăbdătoare să afle cine va intra în competiție. Mellina a intrat încrezătoare pe scena reality show-ului, arătând că este puternică și ambițioasă. Artista s-a făcut remarcată la Survivor România, unde a primit porecla Furnicuța. Vedeta era admirată de foștii concurenți ai emisiunii tocmai pentru agilitatea și ambiția ei de a câștiga fiecare concurs.

Cântăreața a rezistat luni bune pe insula dominicană, reușind să aducă numeroase puncte echipei sale. Mellina a legat prietenii frumoase în urma participării sale în competiția Survivor, cu toate că unii concurenți nu au fost de acord cu strategiile sale din timpul jocurilor.

Citește și: Mellina s-a îngrășat 11 kilograme la Survivor, deși făcea foamea.Care a fost cauza

Citește și: Mellina, acuzată că și-a pus silicoane cu banii de la Survivor.Cum arată acum

Citește și: Cum a schimbat Asia Express relația dintre Adriana Trandafir și Maria Speranța:„Nu mai suntem mamă-fiică…'

Citește și : Mihai Mărgineanu, despre mesajul secret al serialului „Las Fierbinți':„Oameni buni, nu vă mai bateți femeile!'

Cine este Mellina, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Mellina este cunoscută pentru piesele ei lansate solo sau cu alți artiști apreciați din România. Cu toate astea, puțină lume știa că vedeta este pasionată de dans. Mellina a absolvit Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară, și a participat la mai multe festivaluri și concursuri muzicale. Tânăra de 33 de ani s-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life' şi „Cant Hide'.

Totodată, artista a compus piese pentru diferiți artiști din țară, cât și din străinătate, precum: Zelish, DeVille sau Ivan Garcia. Mădălina Dumitru, așa cum se numește în realitate artista, a compus și co-produs piesa „We are one”, interpretată de Leticia, care a intrat în semifinale la Eurovision România 2013.

Mellina, despre relația cu Marius Crăciun

După eliminarea de la Survivor România, Romina, fostă colegă de echipă a Mellinei a declarat că artista ar fi făcut orice să îi atragă atenția lui Marius Crăciun. Ulterior, vedeta a negat că ar avea o legătură cu Marius Crăciun, mărturisind că în competiție nici nu a știut cine era. „Eu cu Marius nici nu prea am fost foarte apropiați. Nu ne-am conectat mai deloc. Eu nu știu în fața cui am făcut genuflexiuni.

Eu cu Maria începusem să facem fandări, ne antrenam când aveam mai multă energie.Făceam câteva exerciții, dar nu știu în fața cui eram. Nu știu cine era în stânga, în dreapta, în fața mea’, a spus Mellina de la Survivor pentru Wowbiz.ro, la Ștafeta Mixtă.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter