Mellina s-a îngrășat 11 kilograme la Survivor, deși făcea foamea. Care a fost cauza

Publicat pe

În cele trei luni petrecute la Survivor, Mellina s-a îngrășat 11 kilograme, deși știe toată lumea că mâncarea este un lux pentru concurenți. Cauza a fost alta, iar cântăreața a trecut printr-o astfel de transformare fizică nu din cauza mâncării în exces, ci a problemelor hormonale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În timp ce unii dintre concurenți au slăbit foarte mult în Republica Dominicană, experiența Survivor i-a adus Mellinei 11 kilograme în plus. Inițial, cântăreața spune că și ea slăbise extrem de mult, dar mai apoi, din cauza unor probleme hormonale s-a îngrășat. Când s-a întors acasă, după trei luni în junglă, Mellina spune că a mai pus câteva kilograme, însă, din fericire, acolo unde nu o deranjează foarte mult.

Mellina s-a îngrășat 11 kilograme la Survivor, deși făcea foamea. Care a fost cauzaMellina s-a îngrășat 11 kilograme la Survivor, deși făcea foamea. Care a fost cauza

Atât Mellina, cât și Elena Marin și-au schimbat fizionomia pe parcursul concursului. Fetele erau foarte umflate la față, iar asta s-a datorat unor dereglări hormonale pe care le-au suferit în junglă.

„M-am îngrășat 11 kilograme, acolo în Republica Dominicană, din cauza unui dezechilibru hormonal. Când m-am întors în țară am mai luat câteva kilograme. Și, spre bucuria mea, s-a îngrășat fiecare parte a corpului. Adică mi s-au mărit sânii fără să fac eu vreo operație estetică până în prezent.

Experiența avută m-a schimbat foarte mult, acum sunt mult mai relaxată, mult mai liniștită. Mi-a plăcut și mi-a fost foarte greu, trecând de la agonie, la extaz. În prima fază am slăbit foarte mult acolo, în așa hal încât am crezut că cercelul din buric o să mi cadă, pentru că nu mai avea pe ce sta.

Mai atârna de o fărâmă de piele. Până în august mi-am luat vacanță și apoi voi intra în studioul de înregitrări”, a povestit Războinica Mellina pentru Click!.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: „Într-un cuplu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya: „Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei’/ EXCLUSIV

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Fiica Andreei Esca, în compania altui băiat

Cum a schimbat-o Survivor pe Mellina

„Pentru mine a fost o uzură psihică, dar mai ales emoțională, cauzată de  cele trei luni de zile de stat în jungla dominicană. Poți rezista o lună, chiar două, dar de la un punct încolo rămâi fără resurse și fizice, dar mai ales emoționale”, a declarat Mellina după trei luni la Survivor.

Cântăreața recunoaște că a fost o experiență pe cât de grea, pe atât de frumoasă și a plecat din Dominicană cu multe lecții de viață învățate.

„A fost o experiență dură, nebună, frumoasă, minunată, în care am trăit lucruri pe care nu le voi mai experimenta vreodată. Am învățat foarte multe lecții de viață și să-mi prețuiesc familia și prietenii, dar, mai ales, viața pe care o am acasă.

Aș spune tuturor că suntem binecuvântați pentru că avem tot ceea ce ne trebuie acasă și uneori ne este rău de prea mult bine și avem probleme care de fapt nu există.

M-am bucurat de toate traseele de la „Survivor România' și sunt cea mai norocoasă ființă de pe pământ, pentru că am avut ocazia să le parcurg, să le duc la bun sfârșit și să aduc puncte importante echipei mele”, spunea Mellina la ieșirea din concurs.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter