Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. A cerut-o în căsătorie

Publicat pe

După ce a făcut pasul cu care i-a surprins pe fani, nu puțini au fost cei care s-au întrebat cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. Cei doi formează un cuplu de ceva timp și, chiar dacă au doar 20 de ani, sunt pregătiți să-și întemeieze o familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe el îl cunoaște o țară întregă, după ce, la 13 ani, a devenit primul câștigător al Next Star, însă puțini știu cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. Tânăra nu doar că l-a făcut pe artist să se îndrăgostească nebunește de ea, ci în scurt timp l-a convins că este femeia potrivită pentru el. Drept urmare, tânărul artist și-a cerut recent iubita de soție.

Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. A cerut-o în căsătorieCine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. A cerut-o în căsătorie

Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout

Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. Tânărul artist este îndrăgostit până peste cap de iubita lui și a decis să ducă relația la un nivel superior, așadar, a cerut-o recent de soție pe cea care i-a furat inima. Iată ce îi leagă pe cei doi și cine este Miruna, iubita lui Omar! Pe numele complet Miruna Mihaela Diaconescu, logodnica artistului s-a născut pe 25 iulie 1999, în Bârlad. Tânăra este pasionată de muzică – de altfel, mama ei este o cunoscută interpretă de muzică populară – și încă de vârsta de 6 ani a știut că tot ceea ce își dorește este o carieră în muzică.

Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. De altfel, Miruna a absolvit Scoala de Muzică Nicolae N. Tonitza', și a urmat cursuri de pian timp de 8 ani. A participat la numeroase festivaluri si concursuri de muzică încă din copilărie și a câștigat și premii, printre care Premiul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România în cadrul Festivalului Internațional „George Grigoriu' și Trofeul Festivalului Național „Flori de mai'.

Citește și: Îl mai ții minte pe Omar, primul câștigător Next Star? Cum arată acum, la 20 de ani, și ce artist l-a „adoptat”

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya: „Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soției

Citește și: Jador a făcut accident de mașină. Primele detalii: „Puteam să ajung la spital sau să mor'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi: „Atât de proastă am fost!”

Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout. La 11 ani a început cursurile de canto la școala „Soul Music Art', iar ulterior a participat la show-urile „Românii au talent', obținând 3 de DA și „X Factor', unde s-a calificat până în ultima etapă a bootcamp-ului.

Miruna locuiește în București de la 17 ani. După ce s-a mutat în Capitală, a colaborat cu Radu Bolfea și Marcel Prodan la piesa „Run for you' cu care s-a înscris la Eurovision. Acolo s-a calificat pe locul 5 din 12.

Omar și-a cerut iubita de soție

Omar Arnaout și Miruna trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, iar tânărul a decis că este momentul ca relația lor să meargă la un alt nivel. Așadar, și-a cerut iubita de soție. Mai mult, Omar a recunoscut că este extrem de îndrăgostit de Miruna.

„Eu sunt mulsuman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta.

Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns’, a  mărturisit Omar la Antena Stars.

Și dacă tot și-a găsit sufletul-pereche, Omar nu a ezitat și a cerut-o pe Miruna de soție. Ca la carte, în familie, iar răspunsul ai a fost cel așteptat. Acum, tinerii așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni soț și soție.

„La noi cumva căsătoria e un lucru foarte simplu de făcut, tradițiile sunt foarte diferite. Un lucru foarte simplist, de aceea n-am pus nici foarte mult accent. Martori au fost părinții mei’, a mai spus Omar pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter