Cum a schimbat Asia Express relația dintre Adriana Trandafir și Maria Speranța: "Nu mai suntem mamă-fiică..."

Publicat pe

Asia Express a avut un impact major asupra relației dintre Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. Actrița spune că s-au întors acasă alți oameni și au realizat că iubirea dintre ele poate muta munții din loc. Adriana Trandafir și Maria Speranța nu mai sunt doar mamă și fiică, ci cele mai bune prietene acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir este extrem de fericită că a făcut parte din proiectul Asia Express 4 și susține că relația cu fiica ei a avut foarte mult de câștigat. Greutățile prin care au trecut le-au unit și mai mult, iar acum formează o echipă indestructibilă pe care nimeni și nimic nu o poate distruge.

„A fost cea mai fascinantă experiență din viața mea de până acum, dar cred că am reușit să funcționăm bine pentru că am luat totul ca pe un dar. De fapt, nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi.

Să ne unească și să ne ajute să ne cunoaștem mai bine. Și, cine știe, poate să ne dăm seama că cel mai important este iubirea și faptul că ne avem una pe cealaltă contează mai mult decât orice lucru material”, a declarat Adriana Trandafir pentru cancan.ro.

„Nu pot să spun că mai suntem la fel cum eram înainte. Suntem cele mai bune prietene în momentul de față, nu mai suntem mamă-fiică.  Ne-am întors mult mai apropiate, deși încă ne certăm”, a confirmat Maria Speranța.

Citește și: Ce probleme are Marisa Paloma, însărcinată cu primul copil: „Cea mai grea perioadă din viața mea'

Citește și: Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări

Cum a schimbat Asia Express relația dintre Adriana Trandafir și Maria Speranța

Adriana Trandafir și fiica ei se înțeleg perfect, iar diferența de 45 de ani dintre ele nu a contat niciodată. Se iubesc și se înțeleg din priviri, iar certurile lor sunt, de fapt, diferențe de opinie.

„Nu că ne certăm, cred că este o diferență de opinii. Și faptul că între noi este o diferență de 45 de ani se vede. Însă, pe mine experiența asta m-a făcut să fiu liniștită că, dacă ne despărțim acum, totul va fi bine în ceea ce o privește pe Maria Speranța.

Mi-am dat seama că poate să funcționeze și fără mine, că și-a luat zborul din brațele noastre, ale părinților și că de acum în colo își are viața în mâini și așa cum și-o va face, așa și-o va trăi„, a mai spus Adriana Trandafir.

„Maria Speranța a fost, în Asia Express, suportul meu și trambulina mea”, a mai spus actrița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter