Cine le-a convins pe Maria Speranța și Adriana Trandafir să participe împreună la Asia Express: "A fost greu"

Publicat pe

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a vorbit despre Asia Express. Cum a fost să formeze echipă cu mama sa, dar și cum a reușit să treacă peste toate obstacolele de pe traseu. În cadrul unui interviu, tânara a dat toate detaliile despre experiența vieții sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Speranța și Adriana Trandafir fac echipă la Asia Express sezonul 4. În cadrul unui interviu, tânara a vorbit despre experiența pe care a acumulat-o în cadrul emisiunii, dar și care au fost cele mai dificile situații cu care s-a confruntat.

Maria Speranța este fiica Adrianei Trandafir, îndragita actriță din țara noastră. Tânara, în vârstă de 21 de ani, a decis să participe la emisiunea de la Antena 1 pentru a ieși din zona de confort. Însă, ce a însemnat pentru aceasta experiența Asia Express.

Citește și: Cum i-a păcălit Maria Speranța pe Shift și Connect-R la Asia Express: „Mi-am bătut joc de ei”

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: „Am făcut 7 teste”

Citește și: Dorel Vișan s-a retras din viața publică. Unde locuiește și cu ce se ocupă actorul acum

Cine le-a convins pe Maria Speranța și Adriana Trandafir să participe împreună la Asia Express

Fiica Adrianei Trandafir s-a remarcat foarte repede la Asia Express. Tânara de 21 de ani formează echipă cu mama ei, iar de-a lungul competiției au fost puse în situații limită.

Ei bine, Maria Speranța recunoaște că a fost dificil să fie împreună cu mama ei atât de mult timp, întrucât nu se cunoșteau atât de bine.

A fost greu să fim amândouă împreună atât de mult timp, pentru că înainte nu aveam timp să stăm să ne cunoaşteam atât de bine. Am fost în situaţii limită, a spus Maria Speranța, potrivit Click.

De asemenea, susține că tatăl ei le-a susținut de la început și le-a sugerat să participe la această emisiune: „Tata ne-a convins pe amandouă”, a mai adăugat tânara.

Fiica Adrianei Trandafir, planuri de viitor

Fiica Adrianei Trandafir are planuri mărețe cu viața ei. Tânara se gândește la diferite proiecte, însă vrea să termine facultatea pentru moment.

Deocamdată facultatea este pe primul plan şi înainte să încep altele, facultatea vreau să o termin pentru că sunt atât de aproape, mai am câteva luni şi după o să văd exact către ce mă îndrept, direcţia înspre care mă duc sau ce alte proiecte o să mai vreau să fac”, a mai spus Maria pentru sursa citată.

sursă foto- Captură video și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter