Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express: „Au fost dăți în care...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Elwira și Mihai Petre au acceptat cu zâmbetul pe buze să participe la Asia Express, sezonul 4. Cei doi soți au vrut să demonstreze că fac o echipă desăvârșită, atât acasă, cât și pe ringul de dans, dar și în cadrul unei competiții. Firi deschise, cei doi nu s-au sfiit și ne-au povestit în VIVA! de octombrie despre momentele grele din cadrul show-ului. Ne-au explicat că deși au fost clipe dificile, în care nu au înțeles misiunile sau nu s-au înțeles între ei, nu s-au gândit niciodată să renunțe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ai trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ați parcurs, poate disensiunile cu partenerul?

Au fost extrem de multe momente dificile, dar cred că cel mai greu din toată călătoria asta a fost dorul de fete
şi dorul de casă. Fizic nu aveam probleme, simţeam că suntem pregătiți, dar dorul de ele ne omora în fiecare zi. Pe lângă asta, autostopul a fost înfiorător, pentru că erau zile şi locuri în care treceau foarte puţine maşini şi simţeai cum se duce încet, încet orice urmă de speranţă.

Citește și: Cum a început poveste de iubire dintre Mihai Petre și Elwira. Sunt căsătoriți de 13 ani:”Ne-a fost foarte greu”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre de la Asia Express.Alina Campigotto este campioană la…

Citește și: Cum se simte Dana Săvuică după ce a fost operată de urgență, la coloană:„Nu am voie nici măcar să…'

Citește și: Ana Maria Mocanu, de urgență la spital, după ce a avut COVID.Ce boală gravă are acum fosta asistentă TV

Elwira și Mihai Petre, despre neînțelegerile de la Asia Express

A fost vreun moment în care ați vrut să renunțați? Și, dacă da, cum v-ați adunat puterile ca să continuați? V-a impulsioat partenerul sau propria ambiție?

A fost greu, au fost dăţi în care n-am înţeles misiunile, nu ne înţelegeam unul cu altul, ne încurcam, dar nici măcar o secundă nu ne-am gândit că vrem să plecăm acasă. Am fost extrem de motivaţi, am mers să luptăm, să luptăm inclusiv cu noi, aşa că nu a existat opţiunea de a ne dori să părăsim competiţia.

Cu ce echipă te-ai înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?

De înţeles ne-am înteles cu toată lumea, dar e firesc ca, la un moment dat, să apară nişte afinități, pasiuni comune, principii comune, şi atunci te simţi mai apropiat de persoanele respective.

Ai slăbit la „Asia Express?

Avem aceeaşi greutate. Elwira are 50 de kilograme de 20 de ani. (zâmbește)

Ce au făcut Elwira și Mihai Petre după ce s-au terminat filmările de la Asia Express

Povestește-ne întâmplarea care te-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care te-a impresionat cu adevărat, ceva care ți-a schimbat percepția, care poate te-a făcut să plângi și să privești viața altfel…

Cel mai mult ne-au marcat oamenii, ei şi-au lăsat amprenta asupra noastră. Emisiunea aceasta e cea mai frumoasă formă de a cunoaşte cu adevărat oameni şi culturi. Când vizitezi o ţară străină, stai de obicei la hotel, mergi în locurile turistice şi aia e. În „Asia Express ajungi în casele localnicilor, localnici aleşi întâmplător, oameni cu tot felul de poveşti, şi faci asta în fiecare seară. Asta mi se pare ceva incredibil şi o experiență pe care niciodată nu am fi putut-o trăi dacă nu eram parte din acest show.

Care sunt primele lucruri pe care le-ați făcut când ați ajuns acasă?

Le-am îmbrăţisat pe fete, ne-am aşezat în genunchi în faţa lor şi am stat efectiv încleştaţi.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter