Cum a început poveste de iubire dintre Mihai Petre și Elwira. Sunt căsătoriți de 13 ani: "Ne-a fost foarte greu"

Publicat pe

Cum a început povestea de iubire dintre Mihai Petre și Elwira. Cei doi soți fac echipă la Asia Express și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. După apariția la emisiunea de la Antena1, multă lume s-a întrebat cum s-au cunoscut aceștia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre și Elwira de la Asia Express sunt căsătoriți de mai bine de 13 ani și au împreună două fetițe. Pe lângă faptul că formează o familie, cei doi sunt fac și echipă pe ringul de dans. Au participat la multe competiții împreună și pare că sunt de nedezlipit.

Însă, multe persoane s-au întrebat cum a început, de fapt, povestea lor de iubire, ținând cont de faptul că Elwira este născută în Polonia.

Citește și: Ce măsuri de protecție își ia Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, pentru a-și proteja familia de COVID-19:’Păstrez distanța socială, ies rar și dezinfectăm produsele’/ INTERVIU

Citește și: Drama neștiută a lui Mihai Petre.A moștenit talentul de la tatăl său, pe care l-a pierdut prematur, din cauza unei boli necruțătoare

Citește și: Emi și Cuza, totul despre Asia Express. Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira

Mihai Petre și Elwira s-au cunoscut de pe vrema când frumoasa dansatoare avea doar 18 ani. S-au văzut pentru prima oară la un concurs de dans, în Moldova, iar dansatorul a fostul cel care a abordat-o.

 „Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună', a declarat Elwira Petre la Antena1.

Ei bine, la doar două zile după ce s-a terminat competiția, Mihai Petre a contactat-o pe Elwira și a întrebat-o dacă poate veni în Polonia să o vadă. Frumoasa blondină a acceptat, iar cei doi au stat împreună un an de zile în țara de unde provine dansatoarea. Ulterior, s-a mutat definitv în București.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București', a povestit Elwira Petre la Chefi la cuțite, potrivit Antena 1.

Despre începutul relației

Cu toate că dragostea plutea în aer, concurenta de la Asia Express recunoaște că nu a fost totul roz în relația lor. Cu atât mai mult, încât cei doi erau nevoiți să se antreneze foarte mult și aveau nevoie de bani, pentru că dansul nu este un sport prea ieftin.

„Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin', a mai spus Elwira Petre.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter