Drama neștiută a lui Mihai Petre. A moștenit talentul de la tatăl său, pe care l-a pierdut prematur, din cauza unei boli necruțătoare

Publicat pe

Mihai Petre a devenit cunoscut în 2006, cu 'Dansez pentru Tine', dar până atunci era deja consacrat ca dansator profesionist, alături de soția sa, Elwira Duda. Acesta a moștenit aplecarea spre artă de la tatăl său, dispărut prematur, la doar 53 de ani, din cauza unei boli cumplite.

Mihai Petre are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, alături de soția sa, Elwira Duda, și de cele două fetițe, Catinca (născută în 2012) și Ariana Ilinca (născută în 2018).
Chiar dacă a devenit vedetă la nivel național în 2006, cu 'Dansez pentru tine', Mihai Petre era vedetă în lumea dansului cu mult înainte de acest moment.

Mihai Petre a început să danseze de la opt ani – după ce inițial se îndreptase spre karate – iar la 14 ani a devenit campion național la dans sportiv. În 2001 a cunoscut-o pe soția lui, Elwira Duda, care i-a devenit parteneră de dans și alături de care a câștigat multe concursuri.

Mihai Petre și-a pierdut tatăl prematur

Puțini știu că talentul artistic a lui Mihai Petre este moștenire de la tatăl său, așa cum a dezvăluit mama dansatorului la Wowbiz, în urmă cu câțiva ani. Din păcate, tatăl lui Mihai, Marian Petre, a dispărut prematur, secerat la doar 53 de ani de o boală cruntă.

'Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni (n.r. cancerul) a căzut ca un trăsnet. Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste: cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit', a declarat mama lui Mihai Petre, Coca Petre, pentru Wowbiz.

Data de 23 martie 2005 a fost ultima ocazie a tatălui artistului de a-l vedea pe acesta dansând.

'Era cel mai fericit când îl vedea pe Mihai pe ringul de dans. A fost ultimul spectacol pe care l-a văzut cu el. Pe data de 11 aprilie el a plecat dintre noi. Îmi aduc aminte absolut toate detaliile acelor zile. Cu o zi înainte ca el să moară, Mihai era plecat cu un spectacol în țară. Știu că în data de 10 aprilie Mihai a sunat pe telefonul lui Marian. Am răspuns eu, pentru că el dormea. I-am spus că se odihnește și m-a rugat să nu-l trezesc. A doua zi, dimineața, soțul meu a fost răpus defintiv de boală. Azi, în familie, când vorbim despre el, se așterne un fel de liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Știm că de acolo, de Sus, el ne veghează și ne ocrotește cu bunătatea lui', a mărturisit mama lui Mihai Petre, juratul de la 'Românii au talent'.

Drama neștiută a lui Mihai Petre. A moștenit talentul de la tatăl său, pe care l-a pierdut prematur, din cauza unei boli necruțătoareDrama neștiută a lui Mihai Petre. A moștenit talentul de la tatăl său, pe care l-a pierdut prematur, din cauza unei boli necruțătoare

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter