Video: o femeie însărcinată în 7 luni se zbate între viață și moarte pe patul de spital: „Am luat coronavirus. Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!” Imaginile au devenit virale

Publicat pe

Karen Mannering, în vârstă de 30 de ani, mamă a trei copii și însărcinată în 7 luni, a împărtășit, prin intermediul unui video emoționant, drama prin care a trecut în spital, infectată cu COVID-19 și, în același timp cu pneumonie la ambii plămâni. Iată apelul emoționant făcut de femeie de pe patul de spital!

Însărcinată în 7 luni, Karen Mannering, beauty therapist la un salon de bronzat din Canterbury, a reușit printr-un miracol să învingă boala, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19 și pneumonie bilaterală. Karen și-a documentat însă experiența de pe patul de spital, filmulețul în care-și povestește drama devenind viral în scurt timp.

„Te face să te simți ca și cum ți-ar smulge cineva plămânii”

Femeia povestește că boala a debutat cu dureri de ochi și cu o temperatură ce fluctua între 38.5C and 39.9C, simptome urmate la scurt timp de uscăciunea gâtului și de o tuse seacă, care, spune ea, „te face să te simți ca și cum ți-ar smulge cineva plămânii”. Cea mai mare teamă a lui Karen acum, după perioada de spitalizare, este ca tratamentul la care a fost supusă să nu-i fi afectat sarcina.

Mai mult, deși externată, femeia se află în autoizolare și nu își poate nici măcar îmbrățișa soțul și cei trei copii, în vârstă de 6, 12 și 14 ani. Karen a postat însă videoul extrem de emoționant pe contul ei de socializare, tocmai pentru a-i avertiza pe oameni că pot ajunge în situația ei.

„Vă rog mult, stați în case, nu mai ieșiți! Afară nu e sigur pentru nimeni. Priviți-mă! Acum lupt pentru viața mea și a copilului meu. Nu am idee cum îl va afecta asta. Arăt și mă simt absolut îngrozitor. Sunt țintuită în pat și nu pot face nimic pentru mine. Sunt foarte bolnavă de aproape două săptămâni și în spital de patru zile', a spus Karen.

https://www.facebook.com/karen.mannering.33/videos/2868837693220533/

Foto: Facebook

Video: o femeie însărcinată în 7 luni se zbate între viață și moarte pe patul de spital: „Am luat coronavirus. Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!' Imaginile au devenit viraleVideo: o femeie însărcinată în 7 luni se zbate între viață și moarte pe patul de spital: „Am luat coronavirus. Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!' Imaginile au devenit virale
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter