Cine este și cu ce se ocupă Simona Scoruș de la Puterea Dragostei. A participat la Big Brother Spania

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă Simona Scoruș de la Puterea Dragostei? Simona Scoruș de la Puterea Dragostei are 31 de ani și a venit la emisiune încrezătoare că își va găsi sufletul pereche. Tânăra nu este la prima participare la un show de acest gen, dar nu la noi în țară. Ea a fost în trecut concurentă la Big Brother Spania, unde a reușit să atragă atenția tututor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Simona Scoruș de la Puterea Dragostei? Noua concurentă de la Puterea Dragostei, Simona Scoruș, este din Bacău, dar de ani buni locuiește în Spania. Imediat cum a intrat în casă, băieții din concurs au început să o ia la întrebări. Aceasta a intrat în competiție în locul Ilenei Bocretaș, eliminată în gala de duminică.

Cine este și cu ce se ocupă Simona Scoruș de la Puterea Dragostei

Cine este și cu ce se ocupă Simona Scoruș de la Puterea Dragostei s-a născut la Bacău, dar de 16 ani locuiește în Spania. La început ea a lucrat ca picoliță, iar acum este angajată într-un salon de înfrumusețare unde face tatuaje semi-permanente de sprâncene.

Atunci când au văzut-o, băieții din casa Puterea Dragostei s-au grăbit să afle cât mai multe despre ea. După ce au aflat cu ce se ocupă, concurenții au făcut imediat câteva remarci.

„O, are o grămadă de bani', au spus în glumă unii. Unul dintre concurenți a vrut să știe dacă șatena are copii. Replica a venit imediat.

„Dacă aveam copii, era o problemă pentru tine? Pe mine nu m-ar deranja', a spus Simona Scoruș de la Puterea Dragostei.

Citește și: Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei

Citește și: Rapperul Țeastă s-a sinucis! Sora lui a dezvăluit motivul

Cum arată bărbatul ideal pentru Simona Scoruș de la Puterea Dragostei

Tănăra de 31 d ani a făcut rapid și o descriere a bărbatului pe care și-l dorește alături pentru toată viața și pe care speră să îl găsească în casa Puterea Dragostei.

„Pentru mine nu este important fizicul, ci trebuie să am și un dialog. Trebuie să vorbesc cu fiecare și să-mi fac o părere', a Simona Scoruș de la Puterea Dragostei.

Despre participarea Simonei la Big Brother Spania

Simona Scoruș de la Puterea Dragostei a devenit faimoasă în Spania, după ce a participat la Big Brother, în anul 2016 Tânăra a reușit să se remarce din prima clipă, iar publicul a plăcut-o din prima.

Atunci, Simona Scoruș de la Puterea Dragostei și-a șocat colegii din prima clipă cu gesturile pe care le-a făcut. Mai întâi și-a ridicat bluza și și-a expus sânii, după care a sărutat pe gură mai mulți concurenți. În acel moment, românca avea o relație de mai mult timp cu un spaniol, scrie fanatik.

Puterea dragostei este varianta românească a reality-show-ului bazat pe formatul internațional „Power of Love'. În România emisiunea a debutat pe 19 noiembrie 2018 și este difuzată pe Kanal D.

Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, urmând ca din sezonul 3, aceasta să fie înlocuită de Cristina-Mihaela Dorobanțu.[

Emisiunea este difuzată zilnic, de luni până vineri de la 11:00 și de la 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și de la 19:00. Filmările sunt realizate la Istanbul, în Turcia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter