Rapperul Țeastă s-a sinucis! Sora lui a dezvăluit motivul: "Nu am știut să-i alin durerile"

Publicat pe

Aseară, Adda anunța că prietenul ei, rapperul Țeastă a murit, dar nu a dezvăluit în ce circumstanțe. Astăzi au apărut detalii despre moartea artistului Andrei Ionescu, la doar 35 de ani. Potrivit familiei artistului, Țeastă a decis să-și încheie misiunea pe Pământ și s-a sinucis, iar sora lui a dezvăluit motivele din spatele acestui gest.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ionescu, rapperul cunoscut sub numele de scenă 'Țeastă', s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Autopsia a indicat faptul că sinuciderea a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit surorii acestuia, Daniela Yaren Vasilescu, care locuiește la Londra, vestea morții i-a fost transmisă de o rudă mai îndepărtată.

Un verișor l-a tot căutat în ultima vreme și fiindcă acesta nu răspundea a cerut ajutorul proprietarului apartamentului. Acesta l-a descoperit spânzurat în casă', a declarat Daniela Yaren Vasilescu pentru impact.ro.

Proprietarul apartamentului a fost cel care miercuri a descoperit corpul neînsuflețit al fostului său chiriaș și care a alertat și autoritățile, nu doar rudele celui decedat.

'Totul a plecat de la îngrijorarea vărului meu, care a constatat că Andrei nu mai dă niciun semn de viață. Autoritățile nu ne-au dat voie să-l vedem când trupul său mai era încă în apartament', a adăugat sora lui Țeastă.

Ea spune că timpul foarte scurs de la aflarea veștii până la înmormântarea celui care și-a luat viața nu i-a permis să ajungă în România. 'Fratele meu a fost înmormântat în dimineața zilei de vineri, la Plopeni!', a precizat Daniela Yaren Vasilescu.

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:„Inima îngerașului a încetat să mai bată

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere

Țeastă era în depresie

Sora lui Țeastă a declarat că fratele ei era în depresie, acesta fiind probabil cauza care l-a determinat să-și ia viața.

'Noi suntem frați buni doar după tata. Or, tata, din păcate, l-a abandonat demult! După moartea mamei sale, la care a ținut foarte mult, totul s-a acutizat. Nu a avut o viață OK!', ne-a mărturisit sora sa.

Ea a mai precizat și că Andrei a suferit mult și din cauza faptului că nu a avut de la cine să primească un sfat bun în viață: 'A suferit tot timpul că nu a avut un tată alături. Visul său a fost acela de a scrie muzică și de a-și pune toată durerea în versuri. Din păcate, toată suferința asta a lui a atins o limită!'.

Daniela Yaren Vasilescu mai spune că Andrei Ionescu 'Țeastă' a încercat să se sinucidă și cu ajutorul unor pastile de tip Xanax, folosite în tratarea depresiei, descoperite la autopsie, dar a sfârșit prin a se spânzura.

'Din păcate, oamenii când aud că ești în depresie au tendința de a râde de durerile tale. Cei mai mulți dintre noi nu realizăm că depresia te poate aduce în pragul morții', a conchis sora celui dispărut.

'Regret că nu am fost o soră mai bună și nu am știut să-i alin durerile. Sper din tot sufletul să fie mai fericit acum!', a adăugat ruda sa cea mai apropiată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter