Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre de la Asia Express. Alina Campigotto este campioană la...

Publicat pe

Mihai Petre de la Asia Express nu este singurul dansator din familie! Sora lui, Alina Campigotto, îi împărtășește pasiunea și este campioană la dans sportiv, însă a preferat să rămână discretă. Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre de la Asia Express? Sora lui Mihai Petre este celebră în mediul său, dar nu a fost interesată să fie vedetă TV ca fratele său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea îl cunoaște pe Mihai Petre, însă nu mulți sunt cei care știu că dansatorul nu este singur la părinți. Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre de la Asia Express? Sora lui, Alina, este cu nouă ani mai mică decât concurentul de la Asia Express, însă diferența de vârstă nu a stat niciodată între ei, căci, conform spuselor brunetei, relația frate-soră a fost mereu una mai mult decât bună.

Alina este multiplă campioană la dans sportiv, dar și profesoară de dans, iar Mihai i-a fost mereu un exemplu și un mentor în această pasiune.

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre de la Asia Express

'Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el şi nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general.

Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui. Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai.

După cum bine ştii, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie', declara Alina Campigotto, scrie csid.ro.

Alina iubește dansul, la fel ca și fratele ei, dar fizic sunt foarte diferiți. Nici același nume nu mai poartă pentru că dansatoarea s-a măritat, în urmă cu doi ani, cu partenerul ei de dans și i-a luat numele de familie.

Acum, umăr la umăr, cei doi soți câștigă toate competițiile de dans la care participă, dar nu uită nici să își trăiască povestea de iubire așa cum știu ei mai bine, călătorind și înconjurați de familie și prieteni.

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.Când va avea loc procesul

Citește și: Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei:'Dacă-mi va cere ajutorul, eu…'

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist:„Am greșit’

Și Mihai Petre și-a cunoscut soția pe ringul de dans

Pasiunea reciprocă pentru dans a fost cea care i-a adus împreună pe Elwira, dansatoare profesionistă cu origini poloneze și Mihai Petre. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, coincidența făcând ca ca fiecare dintre ei să aibă nevoie de partener într-un concurs de dans.

Nu mult a durat, iar săgeata lui Cupidon i-a lovit, în anul 2002 devenit un cuplu. Încă de atunci, Elwira și Mihai Petre, care au plecat la Asia Express împreună, sunt de nedespărțit.

Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu’, declara Mihai Petre de la Asia Express în urmă cu ceva timp, pentru A list.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter