Ana Maria Mocanu, de urgență la spital, după ce a avut COVID. Ce boală gravă are acum fosta asistentă TV

Publicat pe

Ana Maria Mocanu a ajuns de urgență la spital. Fosta asistentă a avut COVID-19 și s-a ales cu sechele, după ce s-a vindecat. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, ea a făcut mai multe declarații despre starea ei de sănătate din prezent. Vedeta a dezvoltat o boală destul de gravă care îi dă multe bătăi de cap.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta asistentă de la Un Show Păcătos, Ana Maria Mocanu, a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a avut COVID-19. După ce a fost consultată de medici, vedeta a aflat că în urma infecției cu SARS-CoV-2 i s-a declanșat o alergie puternică. Din cauza acesteia, ea avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Ana Maria Mocanu a ajuns de urgență la spital, după ce a avut COVID-19

Invitată în cadrul emisiunii Showbiz Report, Ana Maria Mocanu a vorbit despre momentul în care a ajuns la spital, după ce a avut COVID-19.

„Eu am fost testată pozitiv cu COVID-19, eram în a 10 zi de tratament, terminasem antibioticul și mai aveam de luat doar niște vitamine, eram acasă. În ziua a zecea am început să mă simt foarte rău, am rămas fără voce.

Simțeam din creștetul capului până în tălpi o senzație de arsură, îmi frigea tot corpul. Atunci am sunat un prieten, am fost de urgență la spital, mi s-au făcut perfuzii și tratament pe venă și m-au trimis acasă. A doua zi m-am trezit mai rău, mai umflată, mă mânca tot corpul, mi s-au umflat corpul”, a declarant Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.

Citește și: Ana Maria Mocanu, o nouă împăcare cu iubitul! Primele declarații ale fostei asistente TV:’Rareș mă împlinește din toate punctele de vedere’

Citește și: Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică.Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital:

Pe lângă COVID-19, Ana Maria Mocanu a avut și pneumonie

Pe lângă alergia destul de puternică care i s-a declanșat în organism după ce a avut COVID. Atunci când a ajuns la spital, Ana Maria Mocanu avea și pneumonie.

Medicii nu au putut să îmi spună exact de la ce am făcut alergie, pentru că ei s-au chinuit să mă scoată din starea respectivă. Aveam și Covid și pneumonie, iar ei au încercat să mă stabilizeze.

Am făcut un atac de panică, m-am speriat foarte tare, atunci am sunat la salvare, nu mai puteam să mai respir, m-au internat de urgență. Am stat în spital în jur de 4 zile, iar după am plecat acasă', a mai spus Ana Maria Mocanu, după ce s-a infectat cu COVID și a ajuns la spital.

Medicii i-au spus fostei asistente că o posibilă cauză a alergiei ar fi infectarea cu COVID-19 sau o reacție adversă a medicamentelor.

,,Mi s-a recomandat să merg la un medic specialist, însă eu nu pot face acest lucru pentru că încă sunt pe tratament. Părinții mei nu au știut de starea mea, doar surorile mele. Medicii mi-au spus că există riscul să fi făcut o alergie de la Covid. Am mai rămas cu semne pe corp, azi am uitat să îmi iau tratamentul și m-am trezit cu fața roșie', a mai spus vedeta.

Acum, Ana Maria Mocanu este sub tratament

În prezent, Anamaria Mocanu ia un tratament specializat, după ce a avut COVID. Medicii de la spital i-au dat pastile. De asemenea, șatena a spus că starea ei a fost extrem de gravă, încât a slăbit foarte mult, astfel că a ajuns la 44 de kilograme.

„În prezent iau în jur de 6 pastile pe zi, iau și pentru imunitate. Când o sa termin cu tratamentul o să merg la un alergolog, să fac toate testele. Ori am făcut de la boală sau a fost o reacție adversă a medicamentelor. Nu am mai pățit asta în trecut, a fost pentru prima dată, m-am speriat foarte tare. Am slăbit foarte mult, am 44 de kilograme în prezent', a mai spus Ana Maria Mocanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter