Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital: „Uite cum am ajuns, în ce hal!”

Publicat pe

S-a aflat ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital. Femeia a povestit pe îndelete ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul ei frate. I-a fost alături în unitatea medicală și l-a încurajat să lupte să trăiască, până în ultima clipă. Din păcate, la câteva ore distanță, marele artist s-a stins din viață. Declarațiile emoționante ale rudei maestrului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian i-a spus surorii sale un lucru sfâșietor înainte să moară. Aflat pe patul de spital, el i s-ar fi confesat rudei sale dragi, cu puțin timp înainte să se stingă. Potrivit spuselor femeii, deși ea îl încuraja să lupte să supraviețuiască, el i-ar fi spus că nu-i vine să creadă în ce hal a ajuns. Îndurerată, ea a povestit că la distanță de trei ore de la discuția lor, a aflat că artistul își pierduse viața.

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost un șoc pentru întreaga țară. De departe, cei mai afectați au fost apropiații și fanii săi. Surorile regretatului interpret de muzică populară au acum inima sfâșiată de durere și nu pot să conceapă că fratele lor nu mai este. Una dintre ele a vorbit public despre ultimele momente petrecute alături de el. Conform declarațiilor ei, el i s-ar fi confesat pe patul de spital, cu scurt timp înainte de a muri.

Citește și: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, devastată după moartea artistului:„Omul pe care l-am iubit și divinizat…'

Citește și: Legătura neștiută dintre Petrică Mîțu Stoian și Aurelian Preda. Anamaria Preda:„Mi-a fost aproape și când tatăl meu a decedat'

Citește și: De ce i-a dat Lucian Viziru inelul soției după 11 ani de căsnicie:„I l-am oferit abia acum trei zile'

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:„E de felicitat'

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital

Una dintre surorile marelui solist a făcut declarații sfâșietoare la Antena 3. Femeia a dezvăluit mărturisirea cutremurătoare pe care i-a făcut-o artistul înainte să moară. A stat cu el timp cde două ore la spital, la cardiologie, și l-a încurajat permanent să lupte, să nu cedeze. Petrică Mîțu Stoian i-ar fi spus cu regret despre situația incredibilă în care ajunsese.

„Cu mine a vorbit, am stat două ore cu el acolo la cardiologie, două ore și ceva am stat acolo cu el. M-au lăsat să stau cu el, l-am ajutat. Îi spuneam hai nu te lăsa, hai că ești puternic. Îmi zicea „uite, sora-mea, cum am ajuns, în ce hal', a declarat sora lui Petrică Mâțu Stoian la Antena 3, citat de spynews.ro.

Femeia a povestit că a fost îngrozită când a aflat că fratele ei a murit. A susținut că după ce l-a văzut cu ochii ei pe Petrică Mîțu Stoian, după patru ore el murise. A sperat până în ultima clipă că-și va reveni și nu a crezut că va muri, fiind cel mai mic dintre frați.

„L-am văzut în fața ochilor și după patru ore l-am văzut mort. Noi l-am iubit toți și am fost mândri de el, sunt atât de afectată încât nici nu pot să vorbesc bine, în ziua de astăzi dreptatea nu are loc. Nu mă gândeam să moară el, el era cel mai mic dintre noi', a continuat ea.

Constantin Enceanu, mesaj sfâșietor la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Data de 10 noiembrie va rămâne mereu o zi de doliu pentru fanii și apropiații lui Petrică Mîțu Stoian. Este ziua în care artistul a fost înmormântat și condus pe ultimul drum de toți cei care l-au iubit. În acea zi dureroasă, bunul său prieten, Constantin Enceanu, a transmis un mesaj sfâșietor. A povestit că nu s-a certat niciodată cu el și că îl va pomeni mereu.

„I-aș spune că-mi pare rău că n-a ascultat de mine, el să știți că în multe chestii mă consulta și chiar asculta. Aveam puterea de a-l convinge, niciodată nu l-am învățat de rău. Eu cu Petre nu ne-am certat niciodată.

Petre nu era omul care să se certe. Voi pomeni de fiecare dată de el, îmi va fi foarte greu, urma să avem și un eveniment împreună. Imaginați-vă cât de greu o să-mi fie să merg la acel eveniment și știu că Petrică nu o să mai vină. Este greu’, sunt mărturisirile dureroase făcute de Constantin Enceanu, la Biserică, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter