Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, devastată după moartea artistului: "Omul pe care l-am iubit și divinizat..."

Publicat pe

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian este extrem de afectată de moartea artistului. În urmă cu doar o zi, interpretul de muzică populară a fost condus pe ultimul drum, iar la înmormântare a fost prezentă și Carmen Mihaela. Femeia nu s-a dezlipit nicio secundă de sicriul cântărețeului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian și Carmen Mihaela au format o relație mai bine de 10 ani. Cei doi au decis să divorțeze în anul 2012, însă nimeni nu a știut de despărțirea acestora.

După moartea cântărețului, mai multe detalii au ieșit la iveală despre relația dintre cei doi. Cum ar fi fost, de fapt, căsnicia acestora.

Citește și: Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze: „Să vină poliția

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară: „Mă duce la…

Citește și: Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani. „Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, devastată după moartea artistului

Cea care i-a fost alături mai bine de zece ani, Carmen Mihaela, a fost extrem de afectată, după ce a aflat că fostul ei partener s-a stins din viață. Femeia nu s-a dezlipit de sicirul artistului și toată noaptea a stat la căpătâiul lui.

Veronica Măgureanu, o prietenă a cuplului, a declarat că ea fost cea care i-a dat vestea cea tristă. Se pare că fosta soție a cântărețului se afla la volan în momentul în care a aflat că Petrică s-a stins din viață. A început să țipe și să plângă, necrezând ce se întâmplă.

În continuare, prietena celor doi a făcut declarații și despre căsnicia lor. Se pare că aceștia au avut o relație extrem de armonioasă și s-au iubit extrem de mult.

„ De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian.Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan. A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită. Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt.Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.

Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor: „Atât timp cât Petru nu mai este și nu mai poate să vorbească, eu nu am de ce să ies pe post și să vorbesc de omul pe care l-am iubit și divinizat și care mi-a fost soț' Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție', a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen.

„Nu dădea niciun semn că ar fi bolnav”

În continuare, Veronica Măgureanu a mai spus că Petrică Mîțu Stoian nu ar fi dat niciun semn că s-ar fi confruntat cu vreo problemă de sănătate. Era tot timpul pus pe glume și lumea din jur se simțea bine în prezența lui. Nimeni nu se gândea că o să urmeze o așa tragedie.

' Eu i-am văzut fericiți. Petrică nu dădea niciun semn că ar fi bolnav, era tot timpul glumeț, râdea, radia. Toată lumea din jur se simțea bine, avea o energie pozitivă, era o Fecioara veselă', a adăugat Veronica Măgureanu, la Prima TV.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter