Legătura neștiută dintre Petrică Mîțu Stoian și Aurelian Preda. Anamaria Preda: „Mi-a fost aproape și când tatăl meu a decedat”

Publicat pe

Moartea subită a interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a întristat pe toată lumea. Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria a mărturisit că dispariția artistului a a întristat-o foarte tare. Regretatul artist care a murit sâmbătă era foarte apropiat de tatăl ei. Aurelian Preda s-a stins din viață, în urmă cu cinci ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Preda este șocată de moartea lui Petrică Mitu Stoian și își amintește de momentele frumoase trăite alături de el dar și cele în care a sprijinit-o. Artistul și tatăl ei au fost prieteni foarte apropiați, drept urmare tânăra îi vedea foarte des atunci când era doar un copil și a sprijinit-o emoțional.

Legătura neștiută dintre Petrică Mîțu Stoian și Aurelian Preda

Mai mult, Petrică Mîțu Stoian a fost alături de Anamaria Preda atunci când tatăl ei a murit fulgerător, după ce mulți ani s-a luptat cu cancerul.

„Sunt foarte tristă și șocată de faptul că marele artist Petrică Mitu Stoian a decedat. E de necrezut, nu mă așteptăm. Pe lângă faptul că reprezintă o emblemă a Mehedintiului, un mare artist, dansul era și un prieten al tatălui meu. Au făcut evenimente frumoase împreună, au făcut emisiuni și interviuri în care se vede conexiunea și empatia dintre ei.

Au fost colegi apropiați, a fost alături de tatăl meu și în momente frumoase și mai puțîn frumoase. Nu a lipsit în niciun an de la ziua tatălui meu. Mi-a fost aproape și când tatăl meu a decedat, a venit și mi-a fost aproape, lucru pe care nu pot să-l uit. Dansul mă știa încă de mică, râdeam foarte mult cu dansul.', a mărturisit Anamaria Preda despre Petrică Mîțu Stoian pentru Star Popular.

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian.Ce rude celebre avea regretatul artist

Citește și: Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian:„Îmi era ca un frate

Citește și: Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Prima reacția a lui Mihai Mitoșeru:„Mă rog la Dumnezeu

Citește și: Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică:„M-am desprins din mine și am văzut…

Ce s-a întâmplat la ultima zi de naștere a lui Aurelian Preda

Anamaria Preda își amintește de ultima zi de naștere a tatălui ei, la care a fost prezent și Petrică Mitu Stoian, moment în care a cunoscut-o și pe mama ei.

„Țin minte că la ultima zi de naștere a tatălui meu, unde a fost și mama alături de noi, Petrică Mitu Stoian a fost prezent, știu că i-a făcut și un cadou tatălui meu.

Chiar îi făcea complimente mamei mele și îi spunea că e o femeie frumoasă. Sper că toți acești artiști să se întâlnească, să cânte în corul îngerilor și să ne vegheze de acolo, de sus! Nici nu știm ce este viață, Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sper că tinerii pe care i-a ajutat să-i ducă mai departe cântecul, la toate evenimentele se aud cântecele lui, inclusiv eu le cant. Așa va rămâne viu în amintirile noastre că un artist emblematic.', a mai spus Anamaria Preda pentru aceeași sursă.

Artistul va fi îngropat lângă cea mai importantă femeie din viața lui

Intrepretul de muzică populară, care s-a stins din viață în data de 6 noiembrie 2021, va fi îngropat lângă impresara lui, Maria Gușman. O femeie la care a ținut foarte mult, iar moartea acesteia l-a afectat destul de tare. Petrică Mîțu Stoian spunea că a slăbit 25 de kilograme, după ce impresara și prietena lui a trecut la cele veșnice.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare.

Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment’, a mărturisit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV. „Mă simt mai bine așa, mai suplu. Încap în haine în care înainte nu le mai puteam purta. Am acum 74 kg’, a spus el, recent, potrivit Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter