Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea: „Vom face un...”

Publicat pe

Antonia a oferit noi detalii despre nunta cu Alex Velea. Cântăreața a scos la iveală un amănunt neașteptat legat de fericitul eveniment. Mai exact, potrivit spuselor sale, ea și partenerul ei de viață vor fi foarte discreți în legătură cu acest lucru, iar presa nu va avea acces. Iată ce a spus vedeta despre data nunții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia a scos la iveală noi detalii despre nunta cu Alex Velea. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, astfel că mulți așteaptă să-i vadă mire și mireasa. Artista a oferit câteva declarații legate de ziua cea mare. Ea a menționat încă de la început că ea și partenerul ei nu au stabilit încă data la care va avea loc fericitul eveniment.

Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea: „Vom face un...'Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea: „Vom face un...'

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Relația lor este un exemplu în rândul cuplurilor, pentru că, în ciuda gurilor rele, au arătat că dragostea lor a triumfat mereu. Au împreună doi băieței superbi, pe Dominic și Akim, iar micuții se înțeleg foarte bine și cu fiica artistei din căsnicia cu fostul soț. La fel și cântărețul, bucurându-se mereu de timpul petrecut cu Maya.

Citește și: Antonia, sfâșiată de durere înainte de un concert:„Am primit vestea că a murit!'

Citește și: De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții:”Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad”

Citește și: Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat:„Am îmbrățișat-o…'

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, despre ultimele ore din viața artistului:„Era intubat. Apoi s-a stins'

Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea

Dacă despre cariera lor se cunosc foarte multe detalii, Antonia și Alex Velea au păstrat mereu o oarecare discreție în privința vieții private. Chiar și așa, ea a oferit câteva detalii despre nunta cu partenerul ei. În cadrul unui intervu, vedeta a spus că ea și artistul nu au stabilit încă data la care va avea loc evenimentul și că se va afla totul când va fi oficial.

„Nu am stabilit încă data nunții. Veți afla când va fi oficial!', a spus Antonia într-un interviu pentru evz.ro.

Întrebată dacă vor face o petrecere intimă, despre câți invitați vor avea sau dacă vor face nunta în altă țară, Antonia a spus că nu s-au gândit însă la toate aceste aspecte. În schimb, ea a declarat că la eveniment nu va avea acces presa.

„Nu ne-am gândit la toate aceste aspecte, dar da, cu siguranță vom face un eveniment la care presa nu va avea acces', a mai declarat ea, pentru sursa citată.

Cum arată meniul zilnic al Antoniei

Printre altele, Antonia a vorbit și despre stilul de viață pe care-l adoptă. Merge deseori la sală, iar când nu poate ajunge, merge pe bandă acasă. Vedeta a recunoscut că are și ea celulită, chiar dacă nu e deloc vizibilă.

„Dar să știi că am și eu celulită, însă mă concentrez mai degrabă să fiu sănătoasă în primul rând. Fac mult sport să îmi arate corpul așa cum îmi doresc, am grijă la ceea ce mănânc, merg la proceduri și masaje. Ca să mă simt bine în propriul corp!', a mai spus cântăreața.

Cât despre meniul ei zilnic, cântăreața a explicat că nu are un regim alimentar extrem de strict. Are însă grijă să nu exagereze cu dulciurile, pâinea și pastele.

„La sală, merg împreună cu Alexandru de 3-4 ori pe săptămână. Când nu merg la sală, mai fac bandă acasă. Nu mănânc neapărat extrem de strict, dar am grijă să nu exagerez cu dulciurile, pâine, paste. Dar avem și cheat meals când mâncăm și ce este mai „interzis', a explicat vedeta.

„Sunt înnebunită după dulciuri'

Antonia a dezvăluit astfel că plăcerea ei nevinovată sunt dulciurile. E înnebunită după ele, astfel că îi este foarte greu să le scoată din meniu. Efortul merită cu siguranță, deoarece artista se laudă cu o siluetă demnă de invidiat.

„Dulciurile. Sunt înnebunită după dulciuri și îmi este foarte greu să renunț la ele', a mai povestit artista pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter