De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții: "Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad"

Publicat pe

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia și Alex Velea au împreună doi băieței superbi, pe Dominic, în vârstă de 6 ani, și pe Akim, de 4 ani. Cu toate că și-au dorit, ei nu au putut să-i creștineze pe cei mici. Astfel, nici până în ziua de astăzi cei doi nu sunt botezați. Cântăreața a dezvăluit motivul cu ochii în lacrimi, povestind cât de mult a criticat-o lumea pentru acest lucru. Iată confesiunea artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia și Alex Velea sunt un exemplu în rândul cuplurilor. În ciuda gurilor rele, dragostea lor mereu a triumfat, drept dovadă că acum au împreună doi băieți minunați. Artista mai are o fiică, pe Maya, rezultată din căsnicia cu fostul ei partener. Din păcate, ea a povestit că nu a putut să-și boteze fiii, deși a vrut.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia a fost invitată recent în pdocast-ul „S-o luăm personal', prezentat de Amalia Năstase. Artista nu e ezitat să dezvăluie aspecte sensibile din viața ei personală, cum ar fi botezul fiilor ei. Sătulă de critici, ea a spus care este, de fapt, motivul din cauza căruia nu a putut să-i creștineze pe Dominic și Akim.

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii:„Vreau să o văd mireasă'

Citește și: De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea:„Copilul ar avea…'

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu:„Fără să îmi spună'

Citește și: Viviana Sposub, totul despre relația cu Andreea Bălan și fetițele lui George Burcea:„Sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor'

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, au fost împreună timp de patru ani, în perioada 2008-2012. Ei s-au căsătorit în 2011 și s-au despărțit un an mai târziu. Deși actele de divorț au fost depuse în 2013, acesta s-a pronunțat abia anul trecut. Conform spuselor artistei, din acest motiv, băieții săi și ai lui Alex Velea nu i-au putut purta numele cântărețului.

Antonia a fost autoarea unei confesiuni dureroase. A povestit cum lumea o judecă pentru că nu și-a botezat copiii. Răutăcioșii i-au adresat mesaje urâte, crezând că ea nu vrea să-i boteze, lucru complet neadevărat.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel', a spus Antonia, cu ochii în lacrimi, în podcastul Amaliei Năstase, potrivit unica.ro.

Antonia și Alex Velea s-au logodit în vară

Antonia și Alex Velea s-au logodit în vara acestui an, mai exact în iulie 2021. Cei doi le-au dat marea veste fanilor, postând primele imagini cu inelul de logodnă.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!', a scris Alex Velea în dreptul primei poze cu inelul de logodnă, la acea vreme.

Antonia a postat și ea un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. I-a spus lui Alex Velea că-l adoră și că pentru ea, el este prințul ei.

„Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex', a scris atunci Antonia pe Internet.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter