De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții: "Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad"

Publicat pe

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia și Alex Velea au împreună doi băieței superbi, pe Dominic, în vârstă de 6 ani, și pe Akim, de 4 ani. Cu toate că și-au dorit, ei nu au putut să-i creștineze pe cei mici. Astfel, nici până în ziua de astăzi cei doi nu sunt botezați. Cântăreața a dezvăluit motivul cu ochii în lacrimi, povestind cât de mult a criticat-o lumea pentru acest lucru. Iată confesiunea artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia și Alex Velea sunt un exemplu în rândul cuplurilor. În ciuda gurilor rele, dragostea lor mereu a triumfat, drept dovadă că acum au împreună doi băieți minunați. Artista mai are o fiică, pe Maya, rezultată din căsnicia cu fostul ei partener. Din păcate, ea a povestit că nu a putut să-și boteze fiii, deși a vrut.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții: "Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad"De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții: "Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad"

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia a fost invitată recent în pdocast-ul „S-o luăm personal', prezentat de Amalia Năstase. Artista nu e ezitat să dezvăluie aspecte sensibile din viața ei personală, cum ar fi botezul fiilor ei. Sătulă de critici, ea a spus care este, de fapt, motivul din cauza căruia nu a putut să-i creștineze pe Dominic și Akim.

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii:„Vreau să o văd mireasă'

Citește și: De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea:„Copilul ar avea…'

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu:„Fără să îmi spună'

Citește și: Viviana Sposub, totul despre relația cu Andreea Bălan și fetițele lui George Burcea:„Sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor'

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții. Antonia și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, au fost împreună timp de patru ani, în perioada 2008-2012. Ei s-au căsătorit în 2011 și s-au despărțit un an mai târziu. Deși actele de divorț au fost depuse în 2013, acesta s-a pronunțat abia anul trecut. Conform spuselor artistei, din acest motiv, băieții săi și ai lui Alex Velea nu i-au putut purta numele cântărețului.

Antonia a fost autoarea unei confesiuni dureroase. A povestit cum lumea o judecă pentru că nu și-a botezat copiii. Răutăcioșii i-au adresat mesaje urâte, crezând că ea nu vrea să-i boteze, lucru complet neadevărat.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel', a spus Antonia, cu ochii în lacrimi, în podcastul Amaliei Năstase, potrivit unica.ro.

Antonia și Alex Velea s-au logodit în vară

Antonia și Alex Velea s-au logodit în vara acestui an, mai exact în iulie 2021. Cei doi le-au dat marea veste fanilor, postând primele imagini cu inelul de logodnă.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!', a scris Alex Velea în dreptul primei poze cu inelul de logodnă, la acea vreme.

Antonia a postat și ea un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. I-a spus lui Alex Velea că-l adoră și că pentru ea, el este prințul ei.

„Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex', a scris atunci Antonia pe Internet.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter