Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu: „Fără să îmi spună”

Publicat pe

Radu Vâlcan a emoționant-o profund pe Adela Popescu printr-un gest romantic. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea' a fost atât de fericită, încât a ținut să le împărtășească și fanilor de pe rețelele sociale ce a făcut soțul ei pentru ea. Vedeta a menționat că nu a bănuit nicio secundă ce avea să facă actorul, astfel că surpriza a fost și mai mare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan a surprins-o pe Adela Popescu printr-un gest romantic, demn de îndrăgostiți. La scurtă vreme după ce au fost nevoiți să-și anuleze vacanța la Roma, după ce ea a făcut un atac de panică, actorul i-a readus acum zâmbetul pe buze. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu știa nimic din ceea ce avea să urmeze, astfel că a fost luată complet prin surprindere.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu demn de luat ca exemplu. Își oferă respect și iubire necondiționată, iar în casa lor este o armonie perfectă. S-au căsătorit în urmă cu șase ani, în 2015, și au împreună trei băieței superbi, pe Alexandru, Andrei și mezinul Adrian. Recent, el a surprins-o pe vedetă printr-un gest romantic, dovadă că în relația lor nu lipsesc astfel de momente.

Citește și: Cum reușește Adela Popescu să se descurce cu 3 copii și un job full time:„Cel mic îmi face surprize zilnic'

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Irina Lepa a sunat la Salvare, după ce a suferit o reacție alergică:„Ceva foarte grav…'

Citește și: Ce a făcut Raluca Zenga, după ce a aflat Walter, fostul soț, are o nouă iubită.Imaginile au fost publicate pe Instagram

Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu

De curând, Adela Popescu le-a împărtășit admiratorilor de pe Instagram surpriza pe care i-a făcut-o Radu Vâlcan, după o zi de muncă. Fără să o anunțe înainte, el a așteptat-o în fața sediului postului de televiziune Pro Tv, unde ea lucrează, pentru a se întoarce împreună acasă. Actrița a fost atât de impresionată de gestul lui, încât a ținut să-l povestească și pe Internet.

Adela Popescu a scris în dreptul unei imagini cu ea și Radu Vâlcan, din mașină, că el a venit să o ia de la muncă fără să-i spună. Ea a susținut că i se pare cel mai „romantico-normal' gest pe care el l-a făcut în ultima vreme.

„A venit soțul să mă ia fără să îmi spună. Mi se pare cel mai romantico – normal gest pe care l-a făcut în ultimul timp', a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul imaginii cu ea și Radu Vâlcan.

Adela Popescu, nevoită să anuleze vacanța programată la Roma

Adela Popescu a fost nevoită să anuleze vacanța programată la Roma, după ce a făcut un atac de panică în avion. Deși Radu Vâlcan a încercat că o liniștească, prezentatoarei TV i-a fost frică să mai zboare. Astfel, cei doi s-au întors acasă, pentru ca ea să se liniștească și au mâncat mâncare italienească.

„Am plecat spre Roma, dar ne-am întors. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întamplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă conving.

Probabil am facut un atac de panică și toate îmi păreau „semne'. Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță', a povestit ea atunci.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter