Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Asistenta implicată îl acuză pe Alex Ashraf: „Mi-a băgat mâna în gât”

Publicat pe

Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Se pare că apele nu se liniștesc la clinica Oanei Zăvoranu. După ce mai mulți martori ar fi oferit declarații potrivit cărora o asistentă ar fi fost agresată de către Alex Ashraf, bărbatul și-a spus punctul de vedere. Astfel, s-au format două opinii, care se contrazic una pe cealaltă, soțul Oanei susținând că el este partea vătămată. Acum, asistenta în vârstă de 47 de ani își spune replica și îl acuză pe acesta pentru vătămare corporală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc. De această dată, ea a fost implicată indirect într-un scandal de proporții. Se pare că totul ar fi pornit în momentul în care o angajată a fost concediată și a venit la clinica vedetei pentru a-și cere salariul. Alex Ashraf a declarat că femeia era foarte agresivă, motiv pentru care ar fi încercat să o conducă spre ieșire. Potrivit acestuia, în acel moment, fosta angajată ar fi devenit violentă. Pe de altă parte, aceasta are o altă versiune de poveste și îl acuză pe soțul Oanei Zăvoranu pentru vătămare corporală.

Asistenta medicală și-a spus partea sa de poveste, care o contrazice pe cea a lui Alex Ashraf. Aceasta a oferit o serie de declarații ulterioare, potrivit cărora, în acest scandal uriaș, ea este victima.

Citește și: Scandal în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf, primele declarații:„Eu am fost cel agresat'

Citește și: Oana Zăvoranu, despre Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan:”El e băiat bun, dar este…”

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express.„Ne bucurăm că am ajuns până aici'

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior:„Am reușit să elimin o cârjă'

Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă!

Femeia a oferit o serie de declarații uluitoare cu privire la clinica Oanei Zăvoranu, dar și a conflictului început miercuri dimineață. Aceasta și-a început discursul spunând că face parte din echipă din anul 2019 și că la început lucrurile nu au fost deloc problematice.

'Eu colaborez cu clinica din 2019. Sunt asistent medical cu competență pe radiologie. Am început colaborarea când aici era tatăl domnului Alex, a plecat el, a venit domnul Horia Vlădescu, am continuat colaborarea în termeni OK. S-a înființat apoi o firmă, pentru a putea factura orele lucrate în clinică… Apoi, m-am certat cu Horia, a plecat, pe urmă au venit ei din luna septembrie. Atunci, au stat de vorbă cu fiecare angajat, au spus că vai, ce persoană minunată sunt, că mă vor în conducerea clinicii', a spus ea pentru CAN-CAN.

„Sunt 160 de ore lucrate acolo'

Aceasta își susține punctul de vedere spunând că a lucrat foarte mult pentru clinica Oanei Zăvoranu. Ba mai mult, ea subliniază faptul că tot ce și-ar fi dorit a fost să își primească banii munciți.

Am acceptat, am crezut că vor să pună lucrurile la punct, că medical vor să fie OK. Am încercat să le spun cum se face din punct de vedere medical, proceduri medicale pe care le-am semnat și pe care le-au verificat cei de la DSP când au avut o reclamație… Atunci m-am dus, s-au prezentat proceduri făcute de mine, proceduri care au fost OK. Am organizat toată partea de Covid, mi-am văzut de treaba mea la RMN, până la 12 noaptea, sunt 160 de ore lucrate acolo, zile de sâmbătă, și după aia până la 12, până la două noaptea… Ore pe care urma să mi le plătească', a continuat asistenta.

Asistenta implicată: „Le-am falsificat și un contract'

Aceasta susține că de-a lungul perioadei în care a lucrat pentru Oana Zăvoranu și Alex Ashraf ar fi falsificat și un contract deoarece existau probleme în interiorul clinicii. Ba mai mult, ea spune că soțul Oanei Zăvoranu ar fi vorbit foarte urât cu restul personalului.

În momentul în care am văzut că lucrurile stau așa și că îmi dau mesaje cu «Dă-l afară pe ăla, avansează-l pe ăla, că ăla a pus telefonul nu știu cum, că ăla are nu știu ce apel…» «Dă-o afară pe cățeaua aia..» «Adu-mi altul în locul ăluia…» Să știți că eu am adus câțiva asistenți în clinica aia, colaboratori, chiar, să poată funcționa. Ba mai mult, le-am falsificat și un contract, că nu mai aveau cu cine să lucreze testele pentru Covid. Că nu plătiseră nici la ceilalți, pe urmă au început cu ăștia… Mă rog, lucruri pe care nu le știam eu prea bine neapărat, eu mă ocupam mai mult cu partea medicală', a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Asistenta susține că Oana Zăvoranu i-ar fi cerut să aducă pacienți la clinică

Aceasta și-a continuat declarațiile, acuzând-o pe Oana Zăvoranu și pe soțul său că i-ar fi cerut personalului să aducă pacienți la clinică.

Cert e că, atunci când am văzut că lucrurile iau o astfel de întorsătură și că primesc mesaje că n-are ea suficient de mulți pacienți, că să îi aduc eu pacienți de la spital… Eu nu aveam cum să fac acest lucru, pentru că eu nu sunt reprezentant medical, ca să ne înțelegem.', a spus ea.

„Mi-am dat seama că voi avea probleme'

Se pare că asistenta ar fi dorit să încheie colaborarea pe care o avea cu Oana Zăvoranu și clinica sa din cauza neregulilor sesizate. Aceasta a menționat că s-a simțit în pericol atunci când a refuzat postul.

Am comunicat că nu mai doresc să fac parte din organigrama lor de conducere și dacă vor să mai facă operare să-mi spună, dacă nu, nu. Dar, dându-mi seama cum sunt ei, că azi ești în grații, mâine nu mai ești, mi-am dat seama că în momentul în care i-am refuzat ca post de conducere o să am probleme. Și, sincer, nu-mi doream să continui o colaborare', continuă povestea.

„Eu sunt căutată pentru munca pe care o fac'

Asistenta susține că Alex Ashraf i-ar fi propus să se mute de pe secțiunea de RMN la cea de operare. Potrivit ei, acest lucru nu s-a întâmplat, existând multe probleme la RMN.

'Am vorbit cu domnul Alex la telefon și mi-a zis că nu mă vrea afară din clinică și că o să vorbească și cu doamna Oana și o să-mi comunice în câteva zile dacă rămân în clinică pe parte de operare. Lucru care nu s-a întâmplat. Au trecut mai multe zile, se apropia luna de sfârșit, eu figuram în graficul pentru RMN, pentru că nu au decât un singur angajat care lucrează dimineața și îi asiguram celelalte ture, le acopeream eu și colegii mei, lucru care nu s-a întâmplat.', a spus ea.

Femeia de 47 de ani susține că este foarte bună în meseria sa și că există multe persoane care o caută. Ba mai mult, ea punctează faptul că a discutat cu managerul clinicii pentru a încheia colaborarea.

„Am reușit să vorbesc, până la urmă, cu Mihaela Cocoș, făcută și ea un fel de manager, pentru că ei mă ocoleau, pur și simplu, și i-am spus că eu, de la întâi, până lămuresc situația, eu mi-am dat deja turele pe care le am în altă parte și că nu mai doresc să continui colaborarea. Am spus că am așteptat răspunsul domnului Alex, care nu a venit și că eu nu pot să stau în instabilitate. Am o vârstă, am 47 de ani… Eu sunt căutată pentru munca pe care o fac…', spune asistenta.

„Eu voiam să închei colaborarea'

Se pare că povestea scandalului de la clinica Oanei Zăvoranu este și mai complicat. Asistenta susține că ar fi dorit să încheie colaborarea cu aceștia și că le-a propus să îi mai ajute să acopere turele, în limita disponibilității sale.

'Nu mi-a spus nimic! În momentul în care am vorbit cu Mihaela, fata care se ocupă, vezi Doamne, de organizare în continuare, eu i-am spus că nu mai vreau să vin, ea s-a dus și a vorbit cu domnul Alex, nu știu ce a spus, s-a întors și mi-a zis că domnul Alex nu vrea să mă dea afară. Dar discuția nu era așa. Eu voiam să închei colaborarea. Și le-am propus ca, până își găsesc operator RMN, că nu sunt foarte mulți pe piață, o să încerc să acopăr turele în limita timpului meu disponibil. Asta le-am propus.', s-a apărat femeia.

Între timp, se pare că Alex Ashraf și Oana Zăvoranu ar fi dorit să încheie colaborarea cu asistenta. Ea susține că în acel moment i s-a răspuns din ce în ce mai greu la telefon.

Una dintre colegele mele a fost pe tură, s-o acopere, urma să mă duc și eu. Am întrebat-o pe Mihaela dacă are nevoie și ce trebuie să acoperim până își găsesc operatori, Mihaela nu mi-a răspuns… Într-un final, la insistențele mele, să-mi răspundă pe Whatsapp cum că a fost luată de conducere decizia că se va înceta colaborarea cu mine. Eu apucasem să-i dau factura pe data de 29, factură pe care a terminat-o doamna Mihaela Cocoș cu orele de pe luna octombrie …', a spus ea.

Asistenta susține că nu i s-a mai răspuns la telefon

Potrivit acesteia, după încetarea colaborării nu i s-a mai răspuns deloc la telefon pentru a-i fi plătite zilele muncite.

Când conducerea a luat decizia de a înceta colaborarea cu mine, ceea ce nu era nicio noutate, eu doream același lucru. Am zis «Perfect», zic «Mai aveți nevoie să vă mai acoperim ture?» Au spus că nu. Atunci am cerut să mi se facă plata facturii. În momentul ăla, nu mi-au mai răspuns la telefon, deși am încercat și la Mihaela, și la domnul Alex, și la doamna Oana', a adăugat aceasta.

Asistenta susține că singurul lucru pe care l-a dorit a fost să știe o zi în care va primi banii.

Nu e vorba de salariu aici. E vorba de o colaborare. Adică eu am o societate care a încheiat un contract cu dânșii… E adevărat, este în termenul legal (plata), dar eu nu zic că au întârziat cu banii. Eu doar le-am solicitat să-mi spună data la care mă plătesc. Că nu aveau o dată fixă, mă plăteau, de regulă, pe 5. El putea să mă plătească și pe 1, nu eram în afara termenului, e adevărat'.

„Normal că m-am speriat'

Asistenta explică motivele pentru care a mers la clinică în dimineața de miercuri. Potrivit acesteia, nu i s-ar fi răspuns la telefon, iar ea revoltată a dorit să comunice cu cineva din interiorul clinicii la care a lucrat timp de doi ani.

'De ce m-am dus azi la clinică? Pentru că aseară nu mi-au răspuns la telefon când am întrebat când vor face plata… Nu mi-a mai răspuns nimeni la telefon, la mail… În care am solicitat doar să-mi comunice data plății. Plata era pe 5 în condițiile în care noi colaboram în continuare. Dar dacă au zis că încheiem colaborarea, nu era normal să încheiem un act? Noi nu am încheiat niciun act.', a spus ea.

Asistenta subliniază încă odată că tot ce și-a dorit a fost să știe o dată fixă la care își va primi banii. Aceasta susține și că îi era teamă de Oana și de soțul său, ținând cont de antecedentele lor.

Tocmai de asta am vrut să vorbesc cu dânșii, să facem actul de încheiere al colaborării și să-mi spună că pe data de 15, 20, 30 să-mi achite banii. Ținând cont de antecedentele dânșilor, normal că m-am speriat, am văzut că nu mai vorbește nimeni, m-au blocat pe toate căile, nu aveam cu cine să mai vorbesc. De dimineață am sunat pe telefonul fix al clinicii și am vrut să vorbesc cu Mihaela, nu a vrut.', a spus ea.

„Eram iritată'

Asistenta susține că imediat după ce a ajuns la spital, i s-a transmis că Alex Ashraf i-a cerut să își mute mașina din fața clinicii. Aceasta ar fi ignorat cerințele lui Alex și s-ar fi așezat pe scaun pentru a discuta cu cineva din conducere.

Atunci, m-am urcat în mașină și m-am dus la clinică. Acolo, Mihaela nu a vrut să coboare să vorbească, eu m-am așezat la recepție, am cerut să vorbesc cu cineva din conducere, fata de acolo mi-a transmis că domnul Alex a zis să ies și să mut mașina din fața clinicii, am refuzat până când nu vine cineva să mă lămurească și am rămas pe scaun. Am vorbit, între timp, la telefon, eram iritată, e adevărat, de situație, pentru că eu am muncit în clinica aia, să știți, ture până noaptea, ca să nu mai vorbesc de altele… Adică, eu chiar mi-am dat tot interesul', spune, revoltată, asistenta.

„Alex Ashraf mi-a băgat mâna în gât'

Se pare că într-un final, Alex Ashraf și-ar fi făcut simțită prezența în clinică. Asistenta susține că el a venit cu o atitudine dură și i-a cerut femeii să părăsească spitalul. Aceasta nu s-a conformat, moment în care el a luat-o de braț, a împins-o afară și i-ar fi băgat mâna în gât.

'Și, după jumătate de oră, a venit domnul Alex, fără să-mi spună «Hai, că vorbim, vino mâine sau vino joi sau îți dau banii pe 10 sau pe 15», mi-a zis «Ieși afară». I-am spus că nu vreau până când nu lămuresc situația. Atunci a înfipt mâna în brațul meu, m-a împins afară, mi-a băgat mâna în gât.', a spus ea.

Asistenta susține că Alex Ashraf a fost cel agresiv

Aceasta a povestit în detaliu ce s-a întâmplat la clinică, din perspectiva sa. Poveștile celor doi sunt foarte diferite, aceasta susținând că nu știa valoarea sentimentală a lanțului pe care Alex Ashraf îl poartă.

Toate angajatele de la o firmă de peste drum de clinică au văzut, unele au și filmat. S-a văzut tot incidentul, nu am agresat pe nimeni, nu a căzut nimeni. E adevărat, eu, în momentul în care mi-a băgat mâna în gât, l-am prins de lanț, dar nu l-am atins pe el. I-am spus că nu-i dau drumul până când nu se uită în ochii mei și-mi spune când îmi face plata și că nu are de gând să mă păcălească. El, cu mâna în gâtul meu, iar cu cealaltă încerca să-mi desfacă mâna de pe lanțul lui. Eu am spus că nu dau drumul lanțului, nu știu valoarea lui, dar în momentul ăla s-a tras în spate, cumva, iar eu am dat drumul lanțului, care s-a rupt, dar e la dânsul', a continuat asistenta.

„Au fost 3 apeluri la 112'

Se pare că atât asistenta, cât și Alex Ashraf, dar și un martor au sunat la 112 pentru ca autoritățile să rezolve problema.

'N-a căzut nimeni, repet, o să se vadă pe camere. A chemat paza, eu am sunat la 112, nu știu dacă el a făcut-o, și a mai sunat cineva de vizavi. Au fost trei apeluri la 112. A venit paza, mi-a spus că stau pe domeniu public, am coborât pe trotuar, în fața clinicii.', a spus asistenta.

„Nu am făcut scandal'

Asistenta susține că într-un final, Alex Ashraf i-a spus că va primi banii pe data de 10. După aceste cuvinte, ei au mers la secție unde au dat fiecare câte o declarație.

Am continuat să le cer banii, pentru că este munca mea, și să-mi spună când îmi dau banii și că nu plec de acolo fără un contract încheiat și cu obligația de plată, măcar să-mi spună până când. A încercat să-mi zică că pe 10, i-am spus că asta trebuia să facă de la început și nu se mai ajungea aici și să-mi dea contractul de încheiere. Au venit domnii de la Poliție, ne-au invitat la secție, unde fiecare am depus câte o declarație. Și cam asta s-a întâmplat. Nu am făcut scandal', a încheiat fosta asistentă a clinicii lui Alex Ashraf.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter