Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express. "Ne bucurăm că am ajuns până aici"

Publicat pe

Patrizia și Francesco Paglieri au fost eliminați la Asia Express, după o luptă acerbă în cursa pentru ultima șansă. Din păcate, Nestemata puterii, care le-ar fi dat șansa de a rămâne în competiție, a fost roșie, așadar drumul lor s-a oprit aici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Patrizia și Francesco Paglieri au fost eliminați, ieri seară, la Asia Express, cei doi, mamă și fiu, fiind a doua echipă care părăsește competiția, după Lorelei și Zarug. Deși au luptat din răsputeri, la final, nestemata aflată în rucsacul lui Emi nu i-a salvat, fiind de culoare roșie.

Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express

Ediția de ieri a show-ului i-a adus ieri față în față, într-o competiție acerbă pe Adriana Trandafir și Maria Speranța, soții Nantanticu și pe Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Cele trei echipe au intrat la proba pentru ultima șansă, iar probele au fost, ca de obicei, dure. Concurenții au intrat la proba eliminatorie ca urmare a voturilor colegilor lor de competiție, iar pentru Patrizia și Francesco Paglieri cursa s-a încheiat aici, fiind eliminați de la Asia Express. Cei doi au sosit, din păcate, ultimii, iar nestemata purtată de Cuza în Rucsac a fost roșie.

Citește și: Cine e tatăl lui Francesco Paglieri de la Asia Express. Patrizia i-a spus că e mort, până la 14 ani

Citește și: Cum se înțeleg, în culise, Rux și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!: „Dacă avem ceva de comunicat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie’/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle:„Se știe cum sfârșesc trădătorii’

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior: „Am reușit să elimin o cârjă”

Pe primul loc au fost Adriana Trandafir și Maria Speranța, urmate de soții Natanticu, așadar, la final, Irina Fodor a anunțat că Patriția și Francesco nu-i vor însoți în drumul spre Iordania.

”Nu mă supăr pentru piatra roșie pentru că știu că lui mami i-a fost rău și mi-ar fi fost frică pentru sănătatea ei. Noi ne bucurăm că am ajuns până aici. În această experiență Asia Express chiar ajungi să te regăsești pe tine. A fost cea mai frumoasă experiență a noastră”, a spus Francesco Paglieri.

La rândul ei, Irina și-a exprimat regretul că cei doi au părăsit cursa. La fel și colegii lor de competiție.

”Eu spun sincer că mie mi-a părut foarte rău de această echipă. Foarte, foarte rău”, a declarat Elwira Petre, după ce diamantul s-a dovedit a fi roșu.

Patrizia și Francesco, momente tensionate la Asia Express

Din păcate, miercuri seară, Patrizia și Francesco Paglieri au fost eliminați la Asia Express. La fel ca și în cazul celeilalte ecipe în care diferența de vârstă s-a dovedit de multe ori copleșitoare – Adriana Trandafir și Maria Speranța -, cei doi s-au luptat din răsputeri pentru a ajunge până aici. Tensiunea, foamea și oboseala și-au pus însă amprenta nu odată asupra tuturor, iar asta s-a întâmplat și în cuplul mamă-fiu.

Francesco a fost nu o dată deranjat de faptul că mama sa nu prea ținea pasul cu el și i-a făcut o mulțime de reproșuri, începând cu momenentele în care pierdeau mașini la autostop și încheind cu cele în care o acuza de lipsă de concentrare. Într-un episod anterior, tânărul a izbucnit după ce mama lui a pierdut plicurile date de Irina. Francesco a rugat-o pe mama lui să rezolve imediat situația, însă a fost deja prea târziu, în condițiile în care Patrizia Paglieri aruncase deja plicul roșu.

‘Îi dau mesaj Irinei?! Ok, hai că îi zic. Irina, tu ești mamă, eu am o mamă care nu are cap și a aruncat plicul. Poți, te rog frumos, să îmi zici, unde ești?! I-am scris Irinei, cred că râde de noi, eu în locul ei aș râde. Irina, cum e și ea mamă, cred că ne-a înțeles’, a povestit Francesco la momentul respectiv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter