Cine e tatăl lui Francesco Paglieri de la Asia Express. Patrizia i-a spus că e mort, până la 14 ani

Publicat pe

Cine e tatăl fiului Patriziei Paglieri de la Asia Express. Patrizia Paglieri și băiatul ei, Francesco, fac echipă la Asia Express, sezonul 4. Dacă mama lui Francy e cunoscută în toată țara, nu se poate spune același lucru și despre tatăl lui. Bărbatul a fost absent din viața lui, iar până la 14 ani, tânărul a crezut că părintele său e mort.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine e tatăl fiului Patriziei Paglieri de la Asia Express. Patrizia Paglieri și băiatul ei, Francesco, formează una dintre cele opt echipe de la Asia Express, din acest sezon. Au demonstrat astfel că au o relație excelentă mamă-fiu și că se înțeleg foarte bine. Din păcate, situația stă complet diferit pentru el atunci când e vorba despre tatăl lui, pentru că nu s-a implicat în creșterea sa.

Cine e tatăl fiului Patriziei Paglieri de la Asia Express. Patrizia Paglieri a cunoscut un succes răsunător în țara noastră prin prisma carierei sale. A vorbit deseori despre meseria ei, însă a păstrat în permanență discreția pe plan personal. Ea este divorțată de tatăl fiului ei, Francesco, cel cu care face echipă la Asia Express.

Citește și: Cine e iubitul Patriziei Paglieri:„E mai mic decât mine'

Citește și: Cum a ajuns Patrizia Paglieri de la Asia Express în România, acum 28 de ani:”Tata a venit aici să…”

Citește și: Bianca Brad nu și-a recuperat nici acum banii furați la mall:„Lucrurile astea se plătesc altfel'

Citește și: Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!A fost ispită la Insula Iubirii

Cine e tatăl lui Francesco Paglieri de la Asia Express

Cine e tatăl fiului Patriziei Paglieri de la Asia Express. Patrizia Paglieri are acum un nou iubit, dar nu s-a sfiit să vorbească despre fostul ei soț. Vedeta a povestit că relația dintre ea și tatăl fiului ei s-a terminat la numai un an distanță de când l-a născut pe Francy. La acea vreme, ea a hotărât să-i spună băiatului că tatăl lui e mort.

Patrizia Paglieri i-a ascuns adevărul lui Francesco până ce a considerat că tânărul poate înfrunta realitatea. Concurentul de la Asia Express a aflat că părintele lui trăiește abia la 14 ani. Vedeta și-a justificat decizia, spunând că atunci așa a considerat că e mai bine pentru el.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe într-una despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat', a spus Patrizia Paglieri.

Francesco a crezut că e mort, până la 14 ani

Cine e tatăl fiului Patriziei Paglieri de la Asia Express. Iar dezvăluirile Patriziei Paglieri nu s-au oprit aici. Ea a susținut că tatăl lui Francesco nu l-ar fi căutat niciodată. Singura oară când l-ar fi văzut ar fi fost când băiatul avea deja șapte ani. În plus, bărbatul ar fi trecut pe lângă el și s-ar fi făcut că nu-l vede.

„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede', a susținut Patrizia Paglieri în cadrul unei emisiuni TV, notează WOWbiz.ro.

Francy de la Asia Express: „Nu am simțit lipsa tatălui'

Cine e tatăl fiului Patriziei Paglieri de la Asia Express. Francesco a declarat că nu i-a lipsit lipsa tatălui, pentru că l-a avut mereu alături pe bunicul lui. În plus, e de acord ca mama lui să-și refacă viața.

„Îl aveam pe bunicul, el era figura mea paternă, nu am simțit lipsa tatălui. Dacă nu a fost cea mai ok persoană, de ce să simt nevoia să-l întâlnesc?! Pe mama mea aș lăsa-o să se căsătorească, e liberă, a treia e cu noroc', a spus Francesco, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter