Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior: "Am reușit să elimin o cârjă"

Publicat pe

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Valentina Pelinel a suferit o operație la genunchi. Totul a pornit de la un accident de la ski, pe care vedeta l-a avut în urmă cu opt ani. Pentru că nu mai putea amâna, soția lui Cristi Borcea a fost nevoită streacă printr-o operație de ligament încrucișat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a avut grijă ca intervenția suferită de soția lui să fie făcută de anumiți medici pe care îi folosea și la Dinamo. Astfel, după doar două săptămâni de la operație, Valentina Pelinel se simte destul de bine.

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre starea sa de sănătate.

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Citește și: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui:Bărbatul care mă împlinește

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale:„Puteam să las mai mult de la mine/ EXCLUSIV

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită.Prima imagine cu cei doi

Cum se simte Valentina Pelinel, după operația la picior

După accidentul suferit la ski în urmă cu mai mulți ani, dar și după cele două sarcini, Valentina Pelinel a fost nevoită să se opereze. Astfel, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a avut operația de ligament încrucișat.

„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc.Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini și gemelare.

Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persoană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact.A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația', a declarat Valentina Pelinel, recent.

La două săptămâni de la operație, soția lui Cristi Borcea susine că se simte mult mai bine. Este în perioada de recuperare și chiar a scăpat de una dintre cârje.

Pe contul său de socializare, vedeta a postat un mesaj extrem de optimist, în care se vede că este fericită că se recuperează atât de repede.

'Sunt recunoscatoare si va multumesc pentru toate  mesajele voastre de incurajare. In momente grele, sustinerea comunitatii pe care am adunat-o aici impreuna conteaza enorm. La 2 saptamani de la operatia de ligament incrucisat, cu ajutorul unui program de recuperare zilnic si multa ambitie si determinare, am reusit sa elimin o carja. Si sunt bucuroasa sa impartasesc cu voi aceasta veste buna. ❤️🙏', a scris vedeta.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter