Ilie Năstase i-a făcut o declarație de iubire Ioanei Simion, după ce ea a depus actele de divorț: „Cea mai frumoasă femeie din viața mea”

Publicat pe

Ilie Năstase i-a făcut o declarație de iubire Ioanei Simion, la scurtă vreme după ce ea a depus actele de divorț. Fostul tenismen a stârnit un val de reacții în mediul online prin gestul lui. Acum, mulți dintre internauți se gândesc dacă nu cumva acesta e modul lui de a demonstra că vrea să se împace cu încă soția lui. Iată ce i-a transmis brunetei în văzul tuturor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase i-a făcut Ioanei Simion o declarație de iubire în public, pe rețelele de socializare. Gestul lui a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece ea ar fi depus recent actele de divorț. Deși bruneta a anunțat despărțirea, el îi declară dragostea la fel ca la începuturile relației, lucru ce i-a pus pe gânduri pe internauți. În plus, mulți dintre fani au și reacționat la adresa fostului sportiv.

Pe la finalul lunii octombrie, Ioana Simion a luat o decizie radicală în privința mariajului ei cu Ilie Năstase. S-a aflat atunci că bruneta ar fi depus actele de divorț la Judecătoria Constanța, după cum informa wowbiz.ro. Tot atunci se scria că dosarul ar fi intrat pe rolul secției civile „minori și familie', însă primul termen nu ar fi fost stabilit.

Citește și: Cum scapă soția lui Ilie Năstase de „fantomele trecutului”!Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte…

Citește și: Ce face Ilie Năstase cu banii din chiria de la Brigitte Pastramă:„Atât și nimic mai mult!'

Citește și: Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu, când erau împreună:„De câte ori eu povesteam ceva acasă…'

Citește și: Ce spune Beatrice Mahler despre terapia hiperbară primită de Petrică Mîțu Stoian:„În România nu avem niciun fel de ghid…'

Ilie Năstase i-a făcut o declarație de iubire Ioanei Simion, după ce ea a depus actele de divorț

În urmă cu câteva zile, la câteva săptămâni după ce Ioana Simion ar fi depus actele de divorț, Ilie Năstase a făcut un gest controversat pe Internet. Fostul tenismen i-a făcut acesteia o declarație de dragoste în văzul tuturor, complimentând-o pe brunetă cu cele mai frumoase cuvinte. Internauții s-au gândit imediat dacă nu cumva încearcă să o facă astfel pe încă soția lui să-și schimbe decizia în privința divorțului.

Recent, Ioana Simion a postat o nouă fotografie cu ea pe Facebook. În imagine, bruneta poartă o haină albă și o pălărie în aceeași nuanță. În plus, bruneta afișează un zâmbet larg în fotografie, semn că este fericită. Ceea ce le-a atras în mod deosebit atenția fanilor a fost mesajul postat de ea în dreptul descrierii. Mulți dintre internauți s-au întrebt dacă nu este, de fapt, unul cu subînțeles pentru încă soțul ei.

„Păstrează lângă tine doar oamenii care știu sa îți bucure sufletul', a scris Ioana Năstase pe contul ei de Facebook.

Fostul tenismen a complimentat-o în văzul lumii

Nu a trecut mult timp și imaginea respectivă a fost asaltată de like-uri și comentarii. Și, ce credeți, printre zecile de reacții s-a numărat și cea a lui Ilie Năstase. Fostul tenismen i-a făcut o declarație de iubire în public, spunându-i că e „cea mai frumoasă și elegantă femeie din viața lui'.

„Cea mai frumoasă și elegantă femeie din viața mea, soția mea', i-a comentat Ilie Năstase Ioanei Simion.

Ce-i drept, Ioana Simion nu i-a răspuns cu niciun comentariu lui Ilie Năstase. Fanii însă i-au reacționat imediat, spunându-le amândurora: „fiți fericiți!'.

Mesajul brunetei înainte de a depune actele de divorț

În luna octombrie, Ioana Simion își pusese toți urmăritorii din mediul online pe gânduri. Bruneta a postat atunci un mesaj controversat pe rețelele de socializare, iar mulți s-au gândit că astfel ea ar fi anunțat separarea de fostul tenismen. Soția lui Ilie Năstase transmitea că un capitol din viața ei a luat sfârșit și că răbdarea ei a ajuns la final.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine.

Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!’, a scris Ioana Simion pe rețelele sociale.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter