Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu, când erau împreună: „De câte ori eu povesteam ceva acasă...”

Publicat pe

După ani buni de la despărțirea lor, Dani Oțil a dezvăluit ce îl enerva la Mihaela Rădulescu pe vremea când erau împreună. Prezentatorul TV de la „’Neatza cu Răzvan și Dani' a scos la iveală detalii neștiute din relația pe care a avut-o cu diva de la Monaco. Iată ce făcea jurata de la „Masked Singer România' ori de câte ori el îi povestea „ceva tare'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil a spus ce îl enerva la Mihaela Rădulescu pe vremea când erau împreună. Prezentatorul TV de la Antena 1 a demonstrat din nou că e o fire transparentă, astfel că nu s-a sfiit să vorbească despre fosta lui relație. După o poveste de aproape cinci ani, cei doi au rămas prieteni și au avut de spus doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Conform spuselor lui, există însă și un lucru care l-a deranjat la vedeta de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton. După o poveste de aproape cinci ani, cei doi au rămas buni prieteni și păstrează o relație frumoasă de respect. După despărțire, amândoi și-au refăcut viața, ea cu pilotul Felix Baumgartner, iar el cu soția lui, Gabriela Prisăcariu, ce l-a făcut de curând tată.

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat:„Apropo, și la Monaco…'

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:”Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Prima imagine cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian:„Nu s-a dezlipit de coșciug'

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu pe vremea când erau împreună

După ce au ales să urmeze căi separate în viață, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fost apreciați de public pentru că s-au respectat în continuare. Au avut doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Recent, prezentatorul de la „’Neatza cu Răzvan și Dani' a dezvăluit aspecte neștiute din relație pe care au avut-o. El a spus în cadrul unui podcast ce l-a enervat cel mai mult la diva de la Monaco.

Dani Oțil a fost invitat recent în cadrul podcastului lui Speak. Printre altele, prezentatorul TV a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. A povestit că, în perioadă în care locuiau împreună, de fiecare dată când el îi povestea o realizare de-a lui, ea îi spunea că făcuse asta înaintea lui sau ceva mult mai măreț.

Potrivit spuselor lui Dani Oțil, asta îi lăsa un gust amar și se simțea ca și cum i-ar fi tăiat „elanul'. Cu toate astea, el și Mihaela Rădulescu continuă să aibă o relație de prietenie invidiată de multă lume.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea 'păi asta am făcut eu acum zece ani' și te desfundai, îți dai seama.

Eu îi ziceam: 'bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…' și ea zicea: 'tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare'. Eu m-am simțit super de c…', a mărturisit Dani Oțil, în podcastul lui Speak, potrivit cancan.ro.

Dani Oțil, amănunte picante din relația cu diva de la Monaco

În urmă cu ceva timp, după despărțirea de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil făcea niște dezvăluiri picante din relația lor. Prezentatorul TV a spus că îi mulțumește pentru viața lui sexuală din următorii doi ani de după relație. Totodată, el spunea că până la ea nu prea a iubit.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate…

Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu', spunea Dani Oțil la Antena 1, în urmă ceva timp, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter