Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului. Când va naște partenera antrenorului

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat deja sexul bebelușului. Antrenorul de la Universitatea Craiova este în culmea fericirii, având în vedere că urmează să devină din nou tată. Pe lângă asta, s-a aflat și perioada în care partenera fostului fotbalist va naște. Iată când va veni pe lume copilul! Detalii inedite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat deja sexul bebelușului, notează cancan.ro. Aceeași sursă a transmis că antrenorul ar urma să devină, din nou, tată de băiat. Ba mai mult, copilul ce urmează să vină pe lume ar avea o strânsă legătură cu părinții fostului fotbalist, din punct de vedere zodiacal. Mai exact, se pare că cei trei vor avea aceeași zodie.

Laurențiu Reghecampf și iubita lui nu-și mai încap în piele de bucurie de când au aflat că vor deveni părinți. Cancan.ro a transmis că cei doi ar fi aflat deja sexul bebelușului. Conform sursei menționate, antrenorul echipei Universitatea Craiova ar urma să devină tată de băiat, pentru a treia oară. Tânăra ar fi însărcinată în aproape 12 săptămâni și își monitorizează frecvent sarcina, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Citește și: Mesajul transmis de Laurențiu Reghecampf după ce a depus actele de divorț:„Va veni un moment când…'

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!'

Citește și: Actrița Linda Gray, de nerecunoscut după moartea fiului.Cum arată Sue Ellen din Dallas, la 81 de ani

Citește și: Drama sfâșietoare a Andreei Marin. A pierdut două sarcini, înainte de a o naște pe Violeta:„E foarte dureros'

Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului

Sursa menționată antrerior mai notează că iubita lui Reghe efectuează toate ecografiile de morfologie, pentru fiecare etapă a sarcinii, după cum recomandă doctorii. Partenera lui Laurențiu Reghecampf ar urma să nască anul viitor, în luna mai, fiind însărcinată acum în aproximativ 12 săptămâni.

Cancan.ro mai scrie că există șase de 80% ca pruncul pe care-l poartă în pântece iubita lui Reghe să fie băiețel. Viitorii părinți ar putea afla însă rezultatul sigur abia după ce se efectuează testul ADN, pe baza celulelor din sângele matern. Acest lucru ar putea fi posibil în scurt timp, mai exact… vineri. Deocamdată, în spațiul public nu a apărut nicio informație legată de numele pe care-l va purta copilul, pentru că Laurențiu Reghecampf și partenera lui ar fi încă indeciși.

Când va naște partenera antrenorului

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf l-ar face tată pentru a treia oară în luna mai 2022, între perioada 15-20. Conform cancan.ro, micuțul s-ar naște sub semnul zodiacal Taur. Aceeași zodie o au și părinții lui Reghe. Luca, primul băiat al antrenorului, rezultat din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, e zodia Pești, iar Laurențiu Jr., copilul lui Reghe și al Anamariei Prodan e zodia Fecioară, la fel ca fostul fotbalist.

Cum a anunțat Laurențiu Reghecampf divorțul de Anamaria Prodan

În urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf a luat prin surprindere pe toată lumea, anunțând divorțul de Anamaria Prodan. Antrenorul de fotbal spunea atunci că e un moment delicat din viața lui și că nu-și va expune niciodată viața personală. A precizat că e depus actele de divorț, dând astfel de înțeles că el și impresara s-au despărțit. În plus, el a precizat că nu e o „persoană conflictuală' și că nu duce niciun „război' cu nimeni.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!', spunea Reghe pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter