Actrița Linda Gray, de nerecunoscut după moartea fiului. Cum arată Sue Ellen din Dallas, la 81 de ani

Publicat pe

Linda Gray nu a avut o viață ușoară, iar dramelor vieții sale li s-a adăugat, anul trecut, și moartea fiului ei. Actrița celebră pentru rolul Sue Ellen din Dallas a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și a trăit ascunsă într-un con de umbră. Recent, actrița care are 81 de ani acum a fost surprinsă la cumpărături și fanii au putut observa că pierderea fiului a afectat-o enorm și din punct de vedere fizic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Linda Gray o știm din Dallas, unde a interpretat personajul Sue Ellen, soția alcoolică a lui J.R. Ewing. Mulți se întreabă cum mai arată astăzi actrița care a cucerit inimile milioanelor de telespectatori. La 81 de ani, Linda Gray trăiește o viață discretă în suburbia din California, Valencia, unde deține o fermă.

Săptămâna trecută a fost prima dată când a fost fotografiată în public în trei ani. Potrivit DailMail.com, actrița a mers la un hipermarket unde și-a făcut provizii de fructe și și-a cumpărat o pătură pufoasă. Ea era îmbrăcată lejer în pantaloni de trening negri și un hanorac maro și a fost văzută împingând un cărucior, apoi încărcând cumpărăturile în mașină.

Actrița Linda Gray, de nerecunoscut după moartea fiului

Nu doar în sufletul ci și pe chipul Lindei a lăsat urme pierderea fiului, tragedie care a marcat-o profund pe actrița din Dallas. Fanii spun că aceasta și-a pierdut brusc strălucirea din ochi, dar și dorința de a mai fi cochetă și perfect aranjată ca înainte.

Anul trecut, Linda a împărtășit pe Instagram vestea tristă că fiul ei, Jeff Thrasher, în vârstă de 56 de ani, a murit. Acesta se luptase cu leucemia, iar moartea lui a devastat-o pe actriță.

„A fost cea mai bună, mai amuzantă, cea mai dulce ființă umană….. a adus lumii o asemenea dragoste și a fost iubit de toată lumea!’ a scris ea atunci.

Citește și: Andreea Esca a spus cu ce bărbați nu i-ar da voie, fiicei sale, Alexia, să aibă o relație:„Mi-e teamă de…’

Citește și: Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV:„Am vrut la un moment dat să…’

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Denis Ștefan și a „bebelușei’ Cristina

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian, înainte să moară

Linda Grey nu a avut o viață ca-n telenovele

Timp de 21 de ani, Linda Grey a fost căsătorită cu fotograful Ed Thrasher cu care s-a măritat în 1962, pe când era foarte tânără, tatăl fiului ei care a murit anul trecut. Însă nu s-a simţit iubită, lucru care a dărâmat-o, însă a încercat să-şi salveze căsnicia. I-au trebuit însă 21 de ani să iasă din acest mariaj.

Faptul ca s-a măritat atât de tânără are legătură cu copilăria sa dificilă, dominată de o mamă care avea mari probleme cu alcoolul. Actriţa a mărturisit că nu a iubit-o pe cea care i-a dat viaţă, în timp ce tatăl său a fost cel care a încercat să păstreze echilibrul în familie, având şi el minusurile sale însă.

Coşmarul a continuat şi după ce s-a căsătorit şi a avut doi copii. Cuplul nu comunica aproape deloc, soţul său lăsându-i bileţele pe frigider. „Era precum tatăl meu, nu spunea mare lucru’.

Linda Gray a cunoscut notorietatea o dată cu rolul Sue Ellen din Dallas, însă i-a fost extrem de greu să jongleze între familie şi carieră în acea perioadă. Copiii săi erau adolescenţi atunci, iar fiica ei a început să aibă probleme cu alcoolul.

În 1982 s-a hotărât să divorţeze. Actriţa regretă că s-a căsătorit cu el, spunând că ar fi fost mai bine să rămână doar prieteni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter