Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV: „Am vrut la un moment dat să...”

Publicat pe

Într-un interviu recent, Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la PRO TV. Vedeta care le prezintă știrile românilor de aproape 26 de ani a dezvăluit la un moment dat s-a pus problema să renunțe la jobul care a consacrat, dar acum acest gând este departe de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. Vedeta a fost invitata lui Marius Manole în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde', unde a răspuns sincer la fiecare curiozitate pe care actorul a avut-o.

Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV: „Am vrut la un moment dat să...'Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV: „Am vrut la un moment dat să...'

Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV: „Până te dau afară…'

Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. Întrebată dacă s-a gândit să renunțe la televiziune, vedeta a spus că niciodată să nu s-a gândit să renunțe la jobul său și are de gând să îl facă până la…pensie.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine.

Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești'.

Citește și: Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile

Citește și: Cum se îmbracă Andreea Esca, de fapt, la Știrile PRO TV

Citește și: Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tăticul călăreț pe care l-a ajutat cu 43.000 de euro

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra

A vrut la un moment dat să își facă propriul talk-show

Vedeta de la PRO TV a mărturisit că a vrut la un moment dat să facă un talk-show al său, dar s-a răzgândit imediat.

Proiectul implica să fie tot timpul prezentă acolo și nu ar mai fi avut timp de știri. La PRO TV, Andreea Esca are contract pe perioadă nedeterminată și nu are de gând să renunțe la meseria ei.

„Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta.

Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor.

Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat', a spus Andreea Esca în emisiunea lui Marius Manole.

Știrista este severă cu colegii ei

Totodată, Andreea Esca i-a mărturisit lui Marius Manole că este foarte exigentă la muncă, cu toți colegii ei.

„Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi.

Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa', a mai spus Andreea Esca.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă