Prima imagine cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu s-a dezlipit de coșciug”

Publicat pe

Prima imagine cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară a fost condus, ieri, pe ultimul drum de familie, fani și prieteni. Printre cei prezenți la înmormântare a fost și Carmen Mihaela, femeia care i-a fost alături peste zece ani. O prezență discretă, ea nu s-a dezlipit de coșciugul în care se afla trupul neînsuflețit al celui căreia îi jurase iubire veșnică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit cu fosta lui soție, Carmen Mihaela, timp de 16 ani. S-au despărțit în 2012, amiabil, fără scandal și discuții în contradictoriul. O relație fericită, doi oameni care s-au iubit și respectat. Așa a fost relația dintre regretatul interpret de muzică populară și Carmen, spun prietenii cuplului.

Prima imagine cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Cum a fost căsnicia celor doi

Veronica Măgureanu, prietenă foarte apropiată a familiei, a povestit la Exclusiv VIP, la Prima TV, detalii neștiute din căsnicia lui Petrică Mîțu Stoian cu fosta lui soție, Carmen Mihaela.

„De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri.

Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat.

Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan. A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Petru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită. Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt. Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian', a povestit femeia.

Citește și: Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze: „Să vină poliția’

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară: „Mă duce la…’

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian nu a vrut să fie o persoană publică

O prezență foarte discretă, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian nu și-a dorit niciodată să fie o persoană publică, mai spun apropiații fostului cuplu:

„Atât timp cât Petru nu mai este și nu mai poate să vorbească, eu nu am de ce să ies pe post și să vorbesc de omul pe care l-am iubit și divinizat și care mi-a fost soț' Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreți.

Eu i-am văzut fericiți. Petrică nu dădea niciun semn că ar fi bolnav, era tot timpul glumeț, râdea, radia. Toată lumea din jur se simțea bine, avea o energie pozitivă, era o Fecioara veselă', a mai spus Veronica Măgureanu, la Prima TV.

Petrică Mîțu a murit pe 6 septembrie 2021

Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viață sâmbătă seara la spitalul din Reșița. Artistul era vaccinat anti-COVID-19 cu schema completă, dar după ce a trecut prin boală a început o terapie post-COVID-19 la o clinică privată.

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au făcut necropsia pentru a afla cauzele morții lui Petrică Mîţu Stoian. Astfel, s-a aflat că artistul ar fi decedat din cauza unei barotraume.

Cântărețul a avut o moarte violentă, potrivit legiștilor care au realizat autopsia și care au mai spus că artistul a murit din cauza unui șoc traumatic, din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric, făcut la o clinică, potrivit unor surse Antena 3.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter