Dana Săvuică a fost operată de urgență. Diagnosticul dur primit din partea medicilor: "Urlam de durere"

Publicat pe

Dana Săvuică trece prin momente extrem de dificile. Fostul model a ajuns de urgență la spital și a fost operată, după ce a căzut în casă și nu s-a mai putut ridica. În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a vorbit despre problemele de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică a fost operată de urgență, după ce a căzut în baie și nu s-a mai putut ridica. După ce a ajuns la spital, medicii au descoperit că femeia de afaceri avea hernie de disc.

Astfel, a fost nevoie să fie operată cât mai repede. De asemenea, acum este în perioada de refacere și a dat primele declarații despre starea sa de sănătate.

Citește și: Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani. „Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!’

Citește și: Câți bani a primit Dana Săvuică pentru pozele din PLAYBOY. Suma îi ajungea pentru o casă

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…’

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 19 ani. Ce mesaj i-a transmis artistul

Dana Săvuică a fost operată de urgență

Dana Săvuică a trăit clipe de coșmar. Vedeta a căzut în baie și nu s-a mai putut ridica. Se simțea atât de rău încât a început să țipe și să dea cu pumnii în pereți. Deși vedeta simțea dureri de mai bine de două săptămâni, nu s-a gândit vreo secundă că o să ajungă în acest moment.

Sora vedetei a fost cea care a sunat de urgență la Salvare. A fost preluată de medici și dusă direct în sala de operație, întrucât cadrele medicale au depistat că avea hernie de disc.

În cadrul unui interviu de televiziune, Dana a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. La momentul actual se simte bine, însă pentru trei săptămâni trebuie să stea în pat.

Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea.(…) Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri?

Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore.

Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă. Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun', a spus Dana Săvuică pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. 

„Mi-a fost frică”

În continuare, fostul modelul a mai adăugat faptul că se confrunta deja cu o spondiloză lombară, iar în cele din urmă aceasta a dus la o hernie de disc. Însă, recunoaște că i-a fost frică să se opereze.

Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică', a mai spus vedeta.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter