Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea: "O altă calitate pe care am descoperit-o"

Publicat pe

Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a mărturisit că este implicată și în alte proiecte de mare succes. Ea a dezvăluit că urmează să lanseze o piesă și va avea un rol în filmul produs de partenerul său, George Burcea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub urmează să debuteze în muzică și actorie! Vedeta tv a dat detalii despre producția în care va apărea în viitorul apropiat.

„Pregătesc cu multă emoție lansarea unei piese care sper să fie pe placul publicului. O altă calitate pe care pot spune că am descoperit-o și fructificat-o la este talentul actoricesc. Desigur că îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producția și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă', a mărturisit Viviana Sposub pentru tvmania.ro.

Citește și: Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea. De la ce a pornit totul și ce legătură are Viviana Sposub

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Cum a slăbit Bogdan Talașman din serialul Adela 50 de kilograme și cum arată acum: „Am căzut..'

Citește și: Ce spune George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan: „Informațiile sunt distorsionate'

Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea

În luna octombrie a acestui an, George Burcea și-a lansat cartea „Scrisoare către Ceaușescu', romanul care va fi transpus într-un film în care vor juca actori consacrați. Acesta prezintă viața Mariei Drumeș, mamă a patru copii și victimă a violenței domestice în cumpliții ani ai comunismului, unde strigătele ei de ajutor nu sunt auzite de nimeni.

George Burcea va juca alături de Catrinel Marlon, Maia Morgenstern, Marius Manole, Medeea Marinescu, Viviana Sposub și alți actori.

„Inspirat dintr-un caz real, «Scrisoare către Ceaușescu» spune povestea MARIEI DRUMEŞ, soție și mamă a doi copii (ALEX şi ARIANA), care este victimă a violenței domestice în anii de final ai comunismului. Romanul este structurat în două părți. Prima parte se petrece în ultimii ani ai comunismului. Maria, o mamă șomeră, terorizată de soțul ei, îi scrie o scrisoare lui Ceaușescu, în speranța că acesta o va ajuta să-și schimbe viața.

Cea de-a doua parte spune povestea lui Alex, fiul Mariei, care împrumută din traumele mamei sale și se luptă din răsputeri să se vindece. Pe lângă paralela dintre cele două personaje principale, romanul surprinde și două perioade diferite din istoria României. Evoluția societății, schimbarea modului de gândire, dar și lipsa de adaptabilitate a unor personaje sunt fenomene actuale, deși au trecut mai bine de 30 de ani de la Revoluție.', se arată pe site-ul oficial scrisoarecatreceausescu.com.

Viviana Sposub și George Burcea au planuri de nuntă

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre emisiunea de la Kanal D, dar și despre relația cu George Burcea, mai exact despre nuntă. Se pare că cei doi îndrăgostiți așteaptă să se încheie anumite treburi, iar apoi vor aduce în discuție subiectul acesta.

„Graba strica treaba! Eu și George avem o relație extraordinară care cred ca vă înflori de la un an la altul tot mai mult. După ce el își va încheia toate treburile vom putea pune în discuție acest aspect', declara Viviana.

Cred că pentru orice cuplu din lumea asta există acele persoane care încearcă cu tot dinadinsul să tulbure apele, mai ales dacă relația este una publică. Noi nu facem excepție! Dar contează cât de sudat este cuplul. În cazul nostru, consider că persoanele din exterior nu reușesc să clatine relația pe care noi am construit-o”, a încheiat aceasta.

Sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter